TV HABER

Kemal Kılıçdaroğlu A Haber'i hedef aldı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Arena'da yaptığı toplantıda A Haber için sert ifadeler kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu A Haber'i hedef aldı

Asılsız iddialar ve sahte belgelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarını hedef alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de Turkuaz Medya'ya tehdit ve hakaretler savurdu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun A Haber'i hedef alan o skandal sözleri...

“Bir şarlatana Türk bayrağını fon olarak kullandırtamazsın”


"Havuz medyası, bu Rıza Sarraf’ı televizyona çıkardılar, arkasına Türk bayrağı koydular. Bir sahtekarın arkasına Türk bayrağını fon olarak koyan havuz medyasını şiddetle kınıyorum. A Haber’i de kınıyorum, A televizyonunu da kınıyorum. Bir de tweet atıyorlar, şeref madalyası takmalıydık. Tak bakalım, nereye takacaksın, ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum. Sen vatan hainisin. Bir şarlatana Türk bayrağını fon olarak kullandırtamazsın. Kullandırtan adam vatan hainidir. Bununla yetinmediler, bir rüşvetçiyi, bir sahtekarı oturdular Bakanlığa getirdiler, plaketler verdiler. Dış ticarete büyük katkılar yapıyormuş diye."

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ YAĞDI

İBRAHİM KALIN: ÇİRKİN VE SEVİYESİZ ÜSLUP, KINIYORUM

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Haber ve ATV başta olmak üzere Turkuvaz Medya ve çalışanlarını tehdit etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kalın, "Şiddetle kınıyorum. Çirkin ve seviyesiz üslup. Kabul edilebilir bir durum değil." ifadelerini kullandı..


AHABER

MAHİR ÜNAL: RUH SAĞLIĞI BOZULMUŞ BİR AKIL

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Haber ve Turkuvaz Medya Grubu çalışanlarını hedef alan skandal sözlerine canlı yayında yanıt verdi. Ünal, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini ruh sağlığı bozulmuş bir aklın ürünü olarak değerlendirdi. İşte Ünal'ın o açıklamaları...

BEKİR BOZDAĞ: MİLLET A HABER'iN YANINDADIR

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: Teröristler bile A Haber'i susturamadı. Millet A Haber'in yanındadır

MEDYA DERNEĞİ'NDEN SERT TEPKİ: ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ

Kılıçdaroğlu'nun partisinin kadın kolları tarafından düzenlenen etkinlikte A Haber ve ATV'yi hedef alan ve ölüm tehdidi içeren açıklamalarına Medya Derneği yaptığı basın açıklamasıyla sert tepki gösterdi.

'KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEMELİDİR'

Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Kemal Lideri Kılıçdaroğlu partisinin kadın kolları tarafından düzenlenen bir etkinlikte memleketimizin güzide yayın organları olan A Haber ve ATV'yi hedef alan talihsiz açıklamalarda bulunmuştur. Kılıçdaroğlu'nun ölüm tehdidi içeren bu açıklamalarını şaşkınlıkla izlemiş bulunuyoruz.

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve yakınları hakkında ortaya attığı asılsız iddialar ve sahte belgeler nedeniyle kamuoyunu yanılttığı için özür dilemesi bekleniyordu. Özür dilemek ve nedamet getirmek yerine bu belgelerin sahteliğini ortaya koyan A Haber ve ATV'ye saldırması seviyesiz bir siyaset örneği olarak tarihimize geçmiştir. Kılıçdaroğlu'nun eleştiri ahlakını yok sayarak bu iki kurumun çalışanlarını hedef göstermesi başında bulunduğu partinin basın özgürlüğünden ne anladığını bir kez daha ortaya koymuştur.

Medya Derneği üyesi olan bu iki medya kuruluşuna ve çalışanlarına yapılabilecek muhtemel saldırılardan Kemal Kılıçdaroğlu sorumlu olacaktır.

Bir siyasi parti yöneticisine yakışmayan bu davranışı dolayısıyla kendisini kınıyor, geç olmadan özür dilemeye davet ediyoruz.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar