POLEMİK

İzdivaççılar kavgadan bıktı anlaşma yaptı!..

İzdivaç programlarının sunucuları arasındaki kavga ve ardından gelen popüler gelin ve damat adaylarının transferi kapışması herkese kaybettirince anlaşma yolunu seçtiler...

İzdivaççılar kavgadan bıktı anlaşma yaptı!..

İzdivaç programları skandaları, popüler adayları kadar sunucuları arasındaki zaman zaman ağır hakaretlerin havada uçuştuğu kavgalara, birbirinin sütudyosuna ajan sokup popüler gelin ve damat adaylarını kapma savaşlarıyla da gündem oluyordu...

Özellikle Zuhal topal ile Esra Erol arasındaki kaga ve transferler artık izleyiciyi de sıkmaya başlamıştı...

Ve sonuçta İzdivaç programları tüm bunların kendilerine zarar verdiğini kabul etti ve anlaşma yolunu seçtiler...

GELİN VE DAMAT TRANSFERİ YAPMAYACAKLAR

İlk anlaşma da popüler gelin ve damat adaylarının bundan sonra transfer edilmemesi konusunda oldu...

Anlaşmayı, Zuhal Topal canlı yayında açıkladı...

Zuhal Topal, diğer kanallardaki evlilik programlarıyla ortak bir karara varıldığını ve diğer programlarda adayların yer aldığı ve 'loca' diye tabir edilen bölümde yer alan gelin ya da damat adaylarının transfer edilmeyeceğini açıkladı.

ANLAŞMAYI KANAL YÖNETİCİLERİ YAPTI

Kanal yöneticilerinin bu anlaşmasını canlı yayında duyuran Topal, ekranda aynı konseptte program sunan Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın yayın yaptığı kanalların yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek bir centilmenlik anlaşması imzaladığını ve adayların rakip kanallardaki programlara transfer edilemeyeceğini açıkladı.

BU ANLAŞMA BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Topal, yaptığı açıklamada "Star Tv Genel Müdürü Ömer Özgüner ve diğer kanalların yöneticileri bir araya gelerek, ortak bir karar almışlar. Bundan böyle gelin ve damat adayları şu anda hangi kanalda taliplerini arıyorlarsa, taliplerini aramaya bulundukları programda devam edecekler" sözleriyle, yapılan centilmenlik anlaşmasını duyuran Zuhal Topal, "Bu anlaşma beni de çok mutlu etti. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

PARAYLA GELİN VE DAMAT ADAYI ÇIKARMAYA DEVAM MI?

Son iki yıldır evlilik programları arasından yaşanan reyting savaşı sebebiyle, sunucular birbirlerine canlı yayında sert sözler söylüyor, reyting getiren gelin ve damat adaylarının transfer edilmesi ve rakip programa parayla 'aday' çıkarıp itibar zedelemesi, kurmaca ilişkilerin yaşatılması gibi birçok skandal yaşanıyordu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar