DİZİ DÜNYASI

İstediği yere gelemeyenler Kiralık Aşk’ta parladı

Oyuncu Nergis Kumbasar, Kiralık Aşk dizisinin kendisi de dahil bir çok ismin yıldızını yeniden parlattığını söyledi.

İstediği yere gelemeyenler Kiralık Aşk’ta parladı

Ankara doğumlu ve TED Ankara Kolej mezunu olan başarılı isim Nergis Kumbasar, Kolejli İş Dünyası Zirvesi’nde sevenleri ile buluştu.

Oyunculuk mesleğine olan ilgisinin genç yaşlarda başladığını söyleyen Nergis Kumbasar, Haluk Bilginer, Ahmet Mümtaz Taylan ve Levent Ülger gibi isimlerin kendisini oyunculukta çok geliştirdiğini söyledi. Son 3 yıldır oyunculuk anlamında kaliteli tekliflerin gelmediğinden yakınan Kumbasar “En sonunda menajerime ne rol gelirse yapacağım dedim. Anne rolü geldi. Kabul ettim. Ertesi gün aradılar rolün baba rolüne çevrildiğini söylediler. İyi ki iptal olmuş Kiralık Aşk’a vesile oldu” dedi.

“İstediği yere gelemeyenler Kiralık Aşk’ta parladı”

Kiralık Aşk dizisinde rol aldıktan sonra çok fazla olumlu anlamda geri dönüş aldığını anlatan başarılı oyuncu, “Hayatta birçok aksilik çok güzel şeylere kapı açıyor. Senaryoyu okuduğum anda ‘Bu rol hayatımın rolü olacak’ dedim. Öyle de oldu. Elçin Sangu, Onur Büyüktopçu hatta Barış Arduç birçok projede yer alıyor ama yeterli derecede kendisini gösteremiyor. Benim durum zaten ortada. Biz böyle bir grup Kiralık Aşk’ta bir araya geldik. Ne güzel bir ekipti. Çok eğlendik. Herkes oyunculuğunu en güzel şekilde gösterebildi” ifadelerini kullandı. Dizi sürelerinin uzunluğundan yakınan güzel oyuncu reklamlardan dolayı bu durumun çözümsüz kaldığının altını çizdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar