GÜNDEM

İşte Mehmet Ali Erbil'in yanına çağırdığı iki isim

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Prof. Dr. kardeşi Yeşim Erbil, dün sosyal medyadan, “Abim solunum cihazında ayrıldı” diyerek müjdeli haberi duyurmuştu. Yavaş yavaş kendine gelen Mehmet Ali Erbil, iki ismi yanına çağırdı.

İşte Mehmet Ali Erbil'in yanına çağırdığı iki isim

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve yaklaşık 2,5 aydır yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili müjdeli haber dün gelmişti. 

'Söylemezsem Olmaz’ adlı programa canlı yayında telefon bağlantısıyla katılan Yeşim Erbil, “Solunum cihazından ayrıldı, zamanla toparlanacak. Sevdiği şeyleri ufak ufakta olsa yiyip içiyor. Mantı ve dolma yedi. Mehmet Ali Erbil yaşama tutunuyor dualarınız sayesinde” dedi.

"ARTIK DAHA UZUN KONUŞUYOR"

"Temel yaşam fonksiyonlarının yerine gelmesi çok güzel bir şey.'' diyen Yeşim Erbil, ''On gün zaman zarfında da küçük küçük konuşuyordu 'gelin' diyor Sezin'i Muhsine'yi çağırıyor. Hemşire hanımı çağırıyor. Çok net sohbet tarzında değil konuşması ama şimdi birazcık daha uzun konuşuyor.'' ifadelerini kullandı.

Yeşim Erbil, sözlerine devam etti; ''65 günlük bir süreçten geçtiği için doğal olarak enerjisi çok fazla yok hemen yoruluyor. Şimdi yiyecek istiyor vişne suyu çok sever istedi."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar