GÜNDEM

İstanbul'da seçim yenilenirse kim alır? Adil Gür'den bomba iddia!

31 Mart seçim sonuçlarını büyük oranda bilen Adil Gür, Hadi Özışık'la tekrar buluşarak "İstanbul'da seçim yenilenirse kim kazanır?" sorusunu cevapladı.

İstanbul'da seçim yenilenirse kim alır? Adil Gür'den bomba iddia!

31 mart seçimleri öncesinde İnternethaber stüdyolarında olay açıklamalar yapan Adil Gür, Küçükçekmece, Esenyurt ve Üsküdar'ı kaybeden parti İstanbul'da kaybeder demişti.

Adil Gür, Ağrı, Şırnak ve Bitlis'te AK Parti'nin kazanacağını, Ankara'da Cumhur İttifakı Mehmet Özhaseki ile Millet İttifakı adayı arasındaki yarıştan Mansur Yavaş'ın galip çıkacağını söylemişti. Adil Gür İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki belediye başkan adayı yarışmasının karakolda biteceğini belirtmişti.


Hadi Özışık ile tekrar buluşan Adil Gür, Kılıçdaroğlu'nun hakkını teslim ederken, seçmen kararını AK Parti iktidarından yana kullandı ifadelerini kullandı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılı bir seçim kampanyası geçirdiğini belirten ünlü anket şirketi sahibi Adil Gür, anket sonuçları hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

Peki İstanbul'da seçimlerin sonucu ne olacak? Ekrem İmamoğlu'na mazbata verilecek ki? AK Parti'nin itirazına Yüksek Seçim Kurulu ne cevap verecek? YSK Başkanı Sadi Güvern ne zaman açıklama yapacak? Erdoğan İstanbul'da seçimlerin yenilenmesini istiyor mu? MHP lideri Devlet Bahçeli ne düşünüyor? İyi Parti lideri Meral Akşener seçimlerin yenilenmesi konusunda nasıl bir düşünceye sahip? Maltepe seçim sonuçlarında ne çıkacak? Tüm bu soruların yanıtı, seçim sonuçlarını bilen Adil Gür açıklıyor. Seçmen Ak Parti başta olmak üzere Saadet Partisi ve diğer partilere ne mesaj verdi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar