POLEMİK

İsmail Saymaz ile Enver Aysever birbirine girdi!..

Son dönemde sosyal medyada polemik arayan Enver Aysever, aradığı polemiği İsmail Saymaz'da buldu...

İsmail Saymaz ile Enver Aysever birbirine girdi!..

Son dönemde Birgün yazarı Enver Aysever'insosyal medya üzerinden gündemdeki isimlere "laf sokarak" gündem olma ve yeni kitabının reklamını yapma çabası gözlerden kaçmıyordu...

İşte o Enver Aysever, aradığı polemiği Hürriyet muhabiri ve CNN Türk yorumcusu İsmail Saymaz'da buldu...

Enver Aysever, Birgün'deki köşesinde isim vermeden İsmail Saymaz'ı "yalancı kahraman", "Muhalefet rantını yiyen, zor dönemeçte gıkı çıkmayan" "fıtratı bozuk" diye eleştirdi.

İsmail Saymaz, Aysever'in yazısına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi: "Sen programın reklam arasında CHP'de koltuk kovalarken, ben sanık koltuğunda oturuyordum."

BAKALIM O İSİMLERİ KOVABİLİYOR MU?

Enver Aysever, "Doğan Grubu’nda çalışmak, gazetecilik ve etik" başlıklı yazısında "Sedat Ergin, Gülse Birsel, Ayşe Arman, Şirin Payzın, Ahu Özyurt, Nevşin Mengü, Fikret Bila, Ertuğrul Özkök ve diğerleri açıklasınlar oylarını bakalım hepsini kovabiliyor mu patron?" diye sordu..

"FITRAT'I BOZUK", "YALANCI KAHRAMAN", "MUHALEFET RANTINI YİYEN"...

Ardından da lafı isim vermeden İsmail Saymaz'a getirdi ve Saymaz'ın son kitabı "Fıtrat" üzerinden ağır göndermeler yaptı: "Bir de yalancı kahramanlar var onlara hiç ağzımı açmıyorum. Muhalefet rantını yiyen, zor dönemeçte gıkı çıkmayanlar. İnsanın 'fıtrat'ı bozuk olunca er ya da geç yüzünü gösterir."

SEN REKLAM ARASINDA KOLTUK KOVALARKEN!

İsmail Saymaz, Enver Aysever'in CNN Türk'te 'Aykırı Sorular" programını yaparken CHP'den milletvekili olmak için yaptıklarını hatırlatıp, "Sen programın reklam arasında CHP'de koltuk kovalarken, ben sanık koltuğunda oturuyordum" dedi.

Enver Aysever, bu haber yazıldığı dakikalara kadar İsmail Saymaz'a cevap vermemişti...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum