GÜNDEM

İsmail Saymaz, Cem Küçük'e dava açtı...

Sosyal medya üzerinden sık sık karşı karşıya gelen iki isim mahkemelik oldu... İsmail Saymaz, Cem Küçük hakkında dava açtı...

İsmail Saymaz, Cem Küçük'e dava açtı...

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, sosyal medyadaki paylaşımlarında kendisini hedef gösterdiği iddiasıyla Cem Küçük hakkında hem suç duyurusunda bulundu hem de tazminat davası açtı.

İsmail Saymaz, "kendisini hedef gösteren" Cem Küçük’e dava açtığını belirterek “Bu saatten itibaren Cem Küçük'le yargıda hesaplaşacağız. Tehdide pabuç bırakacak değiliz” dedi.

HANGİ SUÇLAMALARDA BULUNDU?

Cem Küçük, tarafından “sistematik biçimde hedef gösterildiğini” ifade eden İsmail Saymaz, “Bunun gereği olarak, Cem Küçük hakkında ‘hakaret’, ‘tehdit’, ‘iftira’ ve ‘inanç/düşünce ve kanaate müdahale’ suçlarından şikayetçi oldum” dedi.

Twitter’da açıklamalarda bulunan İsmail Saymaz, aynı zamanda Cem Küçük hakkında "kişilik haklarına saldırı" suçundan Bakırköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde tazminat davası açtığının altını çizdi.

“TWİTTER'A DA BAŞVURUDA BULUNDUK”

Cem Küçük'ün TGRT'deki "medya kritik" programı için de RTÜK'e başvurduğunu söyleyen İsmail Saymaz, sosyal medya paylaşımları için de Twitter'a şikayette bulunduğunu duyurdu.

İşte İsmail Saymaz'ın o twitleri...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar