GÜNDEM

İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye sert yanıt! Canlı yayında topa tuttu!

Gazeteci İsmail Küçükkaya ile Muharrem İnce arasındaki mesaj polemiği devam ediyor.

İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye sert yanıt! Canlı yayında topa tuttu!

İsmail Küçükkaya, canlı yayında sosyal medyada da büyük yankı uyandıran mesaj polemiğine değindi. Küçükkaya, "CHP süreci yönetemedi. İYİ Parti'de aynı durumda. Bakın Kemal Kılıçdaroğlu ortalıkta yok. İnsanların hayal kırıklıklarını giderebilecek bir şey yapmıyorlar" dedi. İsmail Küçükkaya, programda şu ifadeleri kullandı:

Dün akşam bir klip yayınladı Muharrem İnce. Büyük olasılıkla CHP'nin genel başkanlığına yürüyen bir yola çıkıyor. Seçim gecesi sonuçlar belli olduktan sonra açıklama yapmadığı için eleştiren İnce, dün kameraların karşısına geçti. Bugün Çiğdem Toker'de o gecenin öyküsü yazdı. O gece aklına takılan soruları gündeme getirdi. Muharrem İnce'nin İsmail Küçükkaya'ya söylediği haberdir diyor. Ankara'nın en iyi, en etik, ahlaki kurallara en fazla uyan gazetecidir Çiğdem Toker.

"DÜN BİR HATA DAHA YAPTI"

Muharrem İnce dün bir hata daha yaptı. Biz kendisinden gazeteci arkadaşlarııza, emekçi kardeşlerimize daha kibar, daha saygılı olmasını bekliyoruz. TRT muhabirlerini, kameramanlarını bulunduğu ortamdan çıkarmasını kendisine yakışmadığını ifade ediyoruz.

"HABERDİR"

Küçükkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise yaptığı açıklamayı '#Haberdir' hashtagiyle paylaştı.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar