TV HABER

İsmail Küçükkaya'dan medya patronlarına bomba eleştiri

Fox TV'nin başarılı ismi İsmail Küçükkaya, medya patronlarının ticari ilişkilerini gözettikleri için, habercilik yapamadıklarını Fox örneği ile açıkladı...

İsmail Küçükkaya, canlı yayında medya gruplarının yaptığı haberciliği yerin dibine sokarken, bunun nedeninin de gazetecilik ve televizyonculuk dışındaki ticari işler yapmalarına bağladı.

Fox'un sadece televizyonculuk yaptığını savunan İsmail Küçükkaya, isim vermedi ancak her medya grubunun yaptığı ticari işleri tek tek sıraladı.

"PATRONUMUZUN TİCARİ İŞİ OLMADIĞI İÇİN..."

İsmail Küçükkaya, Fox TV'nin neden bağımsız olduğunu anlatırken, "Kanalımızın ne bir maden şirketi (Habertürk Grubu), ne bir petrol şirketi (Doğan Grubu), ne bir marina işletmesi ne bankacılık (NTV-Doğuş grubu) yok" dedi...

"TÜRKİYE'Yİ KURTARMAK İÇİN MEDYASI KURTARILMALI!"

"Türkiye'nin geleceği bütün medya patronlarının medya dışında ticari işinin olmamasında yatmaktadır" diyen İsmail Küçükkaya, "Türkiye'nin geleceğini kurtarmak istiyorsanız, Türkiye'nin medyasını kurtarmalısınız" ifadelerini kullandı.

Ardından da Hürriyet'in bu kadar sıcak gündem kar manşeti yapmasına sözü getirdi ve noktayı koydu: "Doğan grubuna göre en önemli olay kar kalığınlığının 12 santimetre olmasıymış!.. Bu manşet onu söylüyor..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum