TV HABER

İsmail Küçükkaya bunu ilk kez yaptı izleyenler bile şoke oldu

Birçok hayran kitlesi olan ve interaktif bir şekilde program sunan İsmail Küçükkaya bugün bir ilki gerçekleştirdi. İzleyenlerin de şaşırdığı bu olay sosyal medyanın gündemine düştü.

İsmail Küçükkaya bunu ilk kez yaptı izleyenler bile şoke oldu

Çalar Saat programıyla sabah kuşağında reytinglerde iyi sonuçlar elde eden İsmail Küçükkaya bugün programda izleyenleri şoke edecek bir hareket yaptı. Bakın İsmail Küçükkaya sabah programda ne yaptı!

Genellikle sabahları programda konuk ağırlamaya çalışan İsmail Küçükkaya bugün ünlü türkücü Ahmet Aslan'ı canlı yayına aldı. Beraber türkü söyleyen İsmail Küçükkaya'nın o zaman yaptığı bir hareket sosyal medyanın gündemine oturdu. Sabah 7'de programa başlayan ve 10'a kadar ayakta program sunan İsmail Küçükkaya ilk kez yayın akışında oturmayı tercih etti. Sosyal medyanın gündemine oturan bu oturuşa esprili yorumlar da yapıldı. 

SOSYAL MEDYADA KONUŞULUYOR Özellikle Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan İsmail Küçükkaya konuşulmaya devam ediyor. Etiket yapan ve yorumları bekleyen İsmail Küçükkaya aynı zamanda kendisine yazılanları da canlı yayında okuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar