MEDYA KÖŞESİ

İsmail Kılıçarslan yazmıştı! İçişleri Bakanlığı'ndan yalanlama geldi

Yenişafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Fatih'te polislerin Özbekistan uyruklu kadını taciz davasıyla ilgili detayları gündeme getirmişti. İçişleri Bakanlığı bugün konuyla ilgili açıklama yaparak bilgilerin yanlış olduğunu belirtti.

İsmail Kılıçarslan yazmıştı! İçişleri Bakanlığı'ndan yalanlama geldi

Fatih'te uygulama yaptıkları taksideki Özbekistan uyruklu I.K. (27)'nin yanında kimliği olmadığı gerekçesiyle ekip aracında 4 saat alıkonulup tecavüz edilmesi ve bin 400 TL parasının alınmasına ilişkin biri tutuklu 5 polisin yargılandığı davayla ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi. 

Yeni Şafak yazarı yazmıştı

Dün Yenişafak Yazarı İsmail Kılıçarslan
yaşanan olayla ilgili köşesinde detaylı bilgiler vermiş ve sadece bir polisin ceza aldığını v olayda suçu olduğu belirlenen 4 polisin tahliye edildiğini ve görevlerine devam edeceğini iddia etmişti. 

AK Partili vekil Twitter'dan yazıyı paylaşmıştı

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da Twitter’dan "Bir kadına tecavüz  ettikten sonra göreve devam eden polis var ülkemde” ifadeleriyle tepki göstermişti ancak İçişleri Bakanlığı bu bilgileri yalanladı.

İçişleri Bakanlığı olayı yalanladı! Polisler açıkta

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada olayın yaşandığı günden beridir adı geçen bütün polislerin açığa alındığı, olay için bakanlık tarafından müfettişler görevlendirildiği ve mahkemenin hala devam ettiği ve müfettişlerin karar aşamasında olduğu belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar