GÜNDEM

İrfan Değirmenci zaten kovulacaktı!..

Referandum rengini belli ettiği için kovulacak son ismin İrfan Değirmenci olacağını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, dikkat çekici bir iddiada bulundu.

İrfan Değirmenci zaten kovulacaktı!..

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, toplum üzerinden "evet" diyenlere yönelik büyük bir baskı kurulduğunu söyledi ve Doğan Grubu'nu da bilerek ya da bilmeyerek bu algıyı oluşturmakla suçladı.

Bülent Turan, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Kanal D yönetiminin, İrfan Değirmenci üzerinden bilerek ya da bilmeyerek büyük bir algı operasyonu yürüttüğünü söyledi. İrfan Değirmenci'nin referandumdaki tavrından dolayı işinden olmadığını belirten Turan, böyle bir konuda kovulacak son ismin İrfan Değirmenci olacağını, bu olaydan önce de işine son verileceği söylentilerinin bulunduğunu kaydetti.

İşte Bulünet Turan'ın o sözleri:

"İRFAN DEĞİRMENCİ BU SÜRECİ ÇOK AKILLI YÖNETTİ VE PİRİM YAPTI"

İrfan Değirmenci zaten atılacağı, kovulacağı söylenen bir kişiydi. Eğer birisi "hayır" diyeceği için atılacaksa en son atılacak isimdir İrfan Değirmenci! Ama bunu akıllı biçimde yönetti ve kendisine prim kazandırdı.

KEŞKE ATILMASAYDI, BİZİM BİR RAHATSIZLIĞIMIZ YOK!

Keşke atılmasaydı, bizim rahatsızlığımız yok. Ama o malum medya grubunda, İrfan Değirmenci'den önce "hayır" dediği için atılacak yok muydu? Ya bilerek ya da bilmeyerek, çok büyük bir algı yönettiler. O grup akıllı bir grup tabiri caizse. Sonuç olarak 'hayır oyu kullanacaklara büyük bir zulüm yapılıyor' algısını yarattılar. Bu çok doğru değil."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar