GÜNDEM

İrfan Değirmenci "artist" oldu! İşte yeni işi

Kanal D sabah haberlerindeki işinden kovulduktan sonra başka bir televizyon kanalında yer almayan İrfan Değirmenci yeni işini Twitter'dan duyurdu.

İrfan Değirmenci "artist" oldu! İşte yeni işi

Referandum kararını sosyal medyadan duyurmasının ardından Doğan Medya tarafından işine son verilen İrfan Değirmenci sahneye çıkıyor. 

"Tv haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik bâkî" diyen İrfan Değirmenci, tek kişilik gösterisiyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 

Kendi yazdığı öyküleri müzikle birleştirerek bir gösteri hazırlayan Değirmenci bugünlerde turne heyecanı içerisinde. Twitter'dan yeni işini duyuran Değirmenci'nin gösterisinin adı ise "Anne ben artist oldum".

İŞTE İRFAN DEĞİRMENCİ'NİN O TWEETLERİ:

Bu sezon hiçbir kanalda yokum. Tv haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik bâkî. Hayatımı tv'de değil sahnelerde sürdüreceğim.

Epeydir biriken öykülerimi şarkılar eşliğinde size takdim edeceğim. Annemin de olurunu aldım. Şovumuzun ismi de "Anne ben artist oldum"

"Anne ben artist oldum" iki perde müzikli tek kişilik gösteri. Çok eğleneceğiz söz. Dertleşip stres atacağız beraber. Çok heyecanlıyım.

"Anne ben artist oldum"u ben yazdım,ben oynayacağım.Bu kez patron yok daha doğrusu patron sizsiniz. @ertgrlalbyrk da yine turnelerde benimle

irfan değirmenci

irfan değirmenci

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum