GÜNDEM

İmamoğlu ve Yıldırım'ın geceye damga vuran eşli fotoğrafı! Kızı ve oğlu da var

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayını Türkiye'ye ekran başına kilitledi. Gecenin en güzel tablosu ise finalde geldi.

İmamoğlu ve Yıldırım'ın geceye damga vuran eşli fotoğrafı! Kızı ve oğlu da var

23 Haziran seçimlerinin öncesinde canlı yayında karşı karşıya gelen Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım, projelerini anlattı. Türkiye bu canlı yayına kilitlendi ve program 1 saat uzadı.

Türk siyasi tarihinde 17 yıl sonra yapılan bu canlı yayın, İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde gerçekleşti. Her iki aday da gerilimi minimum seviyede olan bir program çıkardılar. Sosyal medyada genel olarak İmamoğlu ve Yıldırım'ın tutumları taktir gördü.

Programın moderatörü İsmail Küçükkaya, başarılı bir performans sergiledi. Genel kanı tarafsızlığını mufaza ettiği ve iki adayın projelerini anlatması için fırsat verdiği yönünde oldu.

İmamoğlu ve Yıldırım'ın geceye damga vuran eşli fotoğrafı! Kızı ve oğlu da var - Sayfa 4

Her iki aday da programdan ve yönetimden memnun kaldı. Adaylar da esprilerle dolu, gülümseten bir havada gerçekleşen programın sonunda İsmail Küçükkaya'ya teşekkür etti.

İmamoğlu ve Yıldırım'ın geceye damga vuran eşli fotoğrafı! Kızı ve oğlu da var - Sayfa 5

Hediyeler nelerdi?
Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya'ya bir tesbih hediye etti. Ekrem İmamoğlu ise kalem verdi.

İmamoğlu ve Yıldırım'ın geceye damga vuran eşli fotoğrafı! Kızı ve oğlu da var - Sayfa 6

Gecenin en anlamlı karesi
Tartışmanın galibi kimdi derseniz? Türkiye yanıtını veririz. Programın sonunda gelen bu fotoğraf karesi de bunu gösterdi. Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım'ı,  Ekrem İmamoğlu da eşi Dilek İmamoğlu'nu yanına alarak birlikte objektifin önüne geçtiler. Binali Yıldırım rakibini çaya da davet etti.

Binali Yıldırım'ın kızı Ekrem İmamoğlu'nun oğlu
Fotoğraf karesine giren iki isim daha vardı. Ekrem İmamoğlu aile fotoğrafı çektirilmesi önerilince 'Oğlum kıskanır o da olsun' dedi. Binali Yıldırım da 'Benim de kızım ister' dedi. Böylece Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Selim İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın kızı Büşra Köylübay bu anlamlı fotoğraf karesinde yer aldılar.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar