TV HABER

'İki Şekerli Bir Sade’nin ekran yolculuğu başlıyor

Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME’de yepyeni ve çok ses getirecek bir program başlıyor.

'İki Şekerli Bir Sade’nin ekran yolculuğu başlıyor

Digiturk 21. Kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME’de yepyeni ve çok ses getirecek bir program başlıyor.

Moderatörlüğünü sunucu ve oyuncu Yiğit Alıcı’nın yapacağı, deneyimli gazeteci Şirin Sever’in magazin yorumculuğunda, ünlü şef Hümeyra Aydoğdu’nun lezzetli yemekleriyle harmanlanan ‘’İki Şekerli Bir Sade’’ programı 25 Eylül’den itibaren hafta içi her gün 10:30-12:00 saatleri arasında canlı yayında beIN GURME kanalında sevenleriyle buluşacak.

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, yeni yüzü ve stüdyolarıyla izleyicilerine en keyifli ve farklı içerikleri sunmaya devam ediyor. Moderatörlüğünü sunucu ve oyuncu Yiğit Alıcı’nın yapacağı, deneyimli gazeteci Şirin Sever’in magazin yorumculuğunda, ünlü şef Hümeyra Aydoğdu’nun hazırlayacağı lezzetli yemeklerin yer alacağı ‘’İki Şekerli Bir Sade’’ programı özgün ve farklı içeriğiyle izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümü 25 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak ve hafta içi her gün 10.30 – 12.00 saatleri arasında beIN GURME kanalında izleyicileri ile buluşmaya devam edecek programda magazin gündeminin nabzı tutulurken diğer bir taraftan da lezzetli yemek tariflerinin püf noktaları sevenleri ile paylaşılacak.

Yiğit Alıcı ve Şirin Sever tarafından gündemde yer alan en yeni haberler, magazin dedikoduları ile birlikte yaşamın içinden karelerin de yer alacağı ve tartışılacağı program farklı içeriği ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda dileyen takipçilerin de sosyal medya hesabı üzerinden katılabileceği programda, izleyiciler Yiğit Alıcı, Şirin Sever ve Hümeyra Aydoğdu ile birlikte gündemi yorumlama şansı yakalayacak. ‘’İki Şekerli Bir Sade’’ programı farklı alternatifler arayan izleyiciler için keyif dolu bir kaçış sunmaya hazırlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar