GÜNDEM

İHH'dan Cem Küçük hamlesi

Mavi Marmara gemisinde hayatını kaybedenlere “manyak” diyen Cem Küçük için İHH tüm illerde savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

İHH'dan Cem Küçük hamlesi

Katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara gemisinde hayatını kaybedenlere “manyak” diyen Cem Küçük için İnsani Yardım Vakfı ( İHH) tüm illerde savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Halk Sesi'nden Mete Çağdaş'ın haberine göre 21  Nisan Cuma günü (Bugün) saat tam 11.00 da 81 vilayette  eş zamanlı olarak, savcılıklara gidileceğini ve Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunulacağını  belirten Sinop İHH başkanı Cemalettin Koca; “ Marmara gemisinde şehit düşen bu vatanın evlatlarına (Manyak) yakıştırmasında bulunan  İsrail dostu Cem küçük hakkında  tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak  savcılıklara müracatta bulunarak  kendisinden şikayetçi olacağız “dedi. 

Cem Küçük, katıldığı bir televizyon programında "Erdoğan'ın Ak Parti'nin başına geldikten sonra Mavi Marmara'daki manyak tiplerle, kafadan İsrail ve Batı düşmanları ile kibarca yolalrını ayırması gerektiğini" söylemişti.

Cem Küçük'e tepki yağmış, Mavi Marmara davasının takipçisi ve avukatlarından Gülden Sönmez Twitter'dan "Seni dava manyağı yapacağız içimizdeki İsrailli Cem Küçük" demişti. 

cem küçük


Gülden Sönmez bugün  davalarla ilgili şu tweeti attı: "Mavi Marmaralılara hakaret eden Cem Küçük hakkında suç duyurusu 50 şehirde yapıldı. 410 Tazminat Davası ise ayrı ayrı hazırlanıyor"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum