KİTAPLIK

IŞİD gerçeğini öğrenmek için bu kitabı okuyun

IŞİD ile ilgili bilmek istediklerini Gazeteci Mustafa Kılıç'ın Parafiks Yayınlarından çıkan IŞİD GERÇEĞİ isimli bu kitapta bulacaksınız.

IŞİD gerçeğini öğrenmek için bu kitabı okuyun

Son zamanlarda Dünya ve Türkiye gündeminden bir türlü düşmeyen Irak Şam İslam Devleti (IŞİD)'in bilinmeyen yönleri Gazeteci-Yazar Mustafa Kılıç tarafından kitaplaştırıldı.

Uzun süren araştırma ve inceleme sonucunda ortaya çıkan IŞİD Gerçeği kitabında birçok soruya cevap bulabilmek mümkün.

Kılıç'ın yazdığı IŞİD GERÇEĞİ adlı kitapta, IŞİD örgütü nerden çıktı? Kaç yıllık bir yapılanma? IŞİD ne zaman ve nerede kuruldu?, Türkiye için ne tür planları var? IŞİD neden Kürtleri hedef seçti? Selefilik nedir? IŞİD yeni yetme bir örgüt mü?, IŞİD'in hedefleri neresi? gibi merak edilen sorulara cevap bulmak mümkün.

DenemeGazeteci Mustafa Kılıç, değerlendirme ve gözlemlerinin yanı sıra kitapta Ortadoğu ve İslam üzerine fikir üreten Molla Abdulvasi Yaz, Ahmet Ay, Gazeteci Bülent Ceyhan, Gazeteci Çetin Agaşe, Gazeteci-Yazar Fehim Işık, Araştırmacı Yazar İbrahim Genç, Gazeteci Mustafa Arısüt, İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Prof. Dr. Mücahit Bilici, Molla Sadullah Ergün, Gazeteci Hamza Mercanoğlu ve Gazeteci Yazar İbrahim Sediyani gibi aydınlardan da görüşler alarak kitabın sonuna ekledi.

Parafiks Yayınlarından çıkan IŞİD GERÇEĞİ bugünden itibaren tüm seçkin kitapçılarda.

MUSTAFA KILIÇ KİMDİR?

25 Aralık 1986 yılında Urfa- Birecik'te dünyaya geldi. İlköğretim ve liseyi memleketi olan Birecik'te okudu. Ardından Bitlis Eren Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği, Trakya Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. Taraf'ın Her Taraf sayfasında, Bugün Gazetesinin 'Genç Kalemler' ekine ve çeşitli yerel gazeteler ve haber sitelerinde güncel yazılar kaleme aldı. 2011'den 2014 Ekim ayına kadar Milli Gazete'nin İstihbarat bölümünde muhabir olarak çalıştı. Kılıç şuan Milat Gazetesinde editörlük ve köşe yazarlığı yapmakta. Kılıç'ın Profil Yayınlarından çıkan 'Türk Sorunu' ve Parafiks Yayınlarından çıkan 'Çözüm Süreci' isimli kitapları bulunmakta...

ÇOK OKUNANLAR