GÜNDEM

İbrahim Tatlıses'ten İbo Show müjdesi!

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucunda başından vurulan ve uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşım ile yeniden ekranlara döneceğini duyurdu.

İbrahim Tatlıses'ten İbo Show müjdesi!

14 Mart 2011 tarihinde Beyaz TV binasından çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğrayan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, uzun süredir ekranlarda yoktu. Hayranları Tatlıses'in ne zaman program yapacağını merak ederken usta sanatçı bugün Instagram hesabından müjdeli haberi verdi.

Ünlü yapımcı Polat Yağcı'nın paylaşımını kendi hesabında yayınlayan usta sanatçı, "Olur, olmaz, başlar, başlayamaz, ha bugün, ha yarın... Ağzı olan konuştu... Şimdi söz İmparator'da! İbo Show çok yakında" açıklaması ile sevenlerini heyecanlandırdı. Tatlıses ve Yağcı'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İbrahim Tatlıses'ten İbo Show müjdesi! Sosyal medya yıkıldı

BAŞINDAN VURULMUŞTU

Tatlıses, 2011 yılında gece yarısı, Beyaz TV'NİN Maslak'taki binasından çıkarken silahlı saldırıya uğramıştı. Arabasına bindikten kısa bir süre sonra başka bir araç tarafından önü kesilen ve 11 el ateş edilen Tatlıses, başından vurulmuş ve uzun yıllar tedavi görmüştü.

İbrahim Tatlıses'ten İbo Show müjdesi! Sosyal medya yıkıldı

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar