GÜNDEM

İbo iki ismi öve öve bitiremedi: Herkes terbiyesiz olmuş

Bir haftadır yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil’in önceki günkü ziyaretçileri arasında İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar da vardı.

İbo iki ismi öve öve bitiremedi: Herkes terbiyesiz olmuş

Yaklaşık bir haftadır Maslak Acıbadem Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde yatan Mehmet Ali Erbil'in önceki günkü ziyaretçileri arasında İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar da vardı. Tatlıses çıkışta sitemkar konuştu. Tatlıses, "Beni zaten iki kişi arıyor; Hülya Avşar ve Sibel Can. Bunlar benim gerçek dostum, diğerleri sevmediğim tipler. Piyasa bunlarla dolu, pirinç gibi ayıklayamıyorsun.'' dedi.

''HERKES TERBİYESİZ OLMUŞ''

''Kimseye ihtiyacım yok ama insan yalandan da olsa bir hâl hatır sorar.'' diyen Tatlıses, ''Herkes çok terbiyesiz olmuş. Mehmet Ali çok eski dostumdur. Allah'ım onu bize bağışlasın. Zaten güzel haberlerini de aldık. Ayağa kalkacak ve aramıza katılacak" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'i ziyaret edenler arasında yer alan Hülya Avşar, konuşmamayı tercih ederken yüzündeki ifadeye göre ünlü şovmenin durumu iyiye gidiyor.

Yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in son durumuna dair Dr. Jan Klod açıklama yaptı. Mehmet Ali Erbil'in durumu iyiye gidiyor. Akşam saatlerinde Mehmet Ali Erbil'in yoğun bakımdan çıkacağını söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar