GÜNDEM

Hüseyin Gülerce'den 6 yazara misilleme...

Yılmaz Özdil, Mehmet Yılmaz, Akif Beki, Ahmet Hakan, Fatih Altaylı ve Mehmet Tezkan için "Bylock mu kullanıyorlar" diye soran Hüseyin Gülerce, "Bunlar beni övse yerin dibine geçerdim" dedi...

Hüseyin Gülerce'den 6 yazara misilleme...

Cumhuriylet ve Sözcü davalarındaki "tanık"lığının ardından eleştirilerin hedefindeki isim Hüseyin Gülerce bugün misilleme yaptı...

5 günde Sözcü’den Yılmaz Özdil, Hürriyet’ten Mehmet Yakup Yılmaz, Akif Beki, Ahmet Hakan, Habertürk’ten Fatih Altaylı ve Milliyet’ten Mehmet Tezkan'ın hep birlikte kendisine saldırdıklarını savunan Hüseyin Gülerce, şöyle devam etti:

BU İSİMLER BENİ ÖVSELERDİ YERİN DİBİNE GEÇMEM GEREKİRDİ!

"Hepsi de aynı kumaştan. Altısı da kendilerine yakışanı yapıp ağır hakaretlerde bulundular ve küfrettiler. Çok şükür, bunlar saldırdı. Ya beni övseydiler. Düşünün Ahmet Hakan, Yılmaz Özdil, Fatih Altaylı beni övselerdi, yerin dibine geçmem gerekirdi."

"SANKİ BYLOCK KULLANIYOR DA PENSİLVENYA'DAN GÖREV VERİLMİYŞ GİBİ..."

Türkiye’de bir yazara böylesine toplu saldırının bir benzerinin olmadığını iddia eden Hüseyin Gülerce, bu altı yazarı "bylock" benzeri bir program kullanmak ve oradan aldıkları emirle harekete geçmekle suçladı:

"Neden bir yerden düğmeye basılmış gibi, sanki her biri ByLock gibi bir şey kullanıyor da Pensilvanya’dan görev verilmiş gibi üzerime geliyor?"

"FETÖ İLE DURMADAN MÜCADELE EDEN 3 İSİMDEN BİRİYİM"

"Şu anda medyada FETÖ’ye en büyük darbeyi vuranlardan biriyim" diyen Hüseyin Gülerce, "FETÖ ile durmadan mücadele eden üç isim söylense, biri de benim" dedi ve sırf buyüzden öldürülmek istendiğini öne sürdü.

Hüseyin Gülerce'nin yazımının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar