GÜNDEM

Hüseyin Gülerce "etkin pişmanlık" ifadesi verdi mi ki de...

Hürriyet yazarı Mehmet Yılmaz, Hüseyin Gülerce'nin FETÖ davalarında tanıklık yapabilmesi için öncelikle "FETÖ soruşturmaları kapsamında ifade verip, etkin pişmanlıktan yararlanması" gerektiğini iddia etti.

Hüseyin Gülerce "etkin pişmanlık" ifadesi verdi mi ki de...

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'nin hem Sözcü hem de Cumhuriyet gazeteleri aleyhine yaptığı "FETÖ tanıklığı"yla ilgili tartışma tam gaz devam ediyor...

Tartışmaya dahil olan Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Yılmaz, dikkat çekici bir soruyu gündeme getirdi...

Mehmet Yılmaz, Hüseyin Gülerce'nin FETÖ davalarında tanıklık yapabilmesi için öncelikle "FETÖ soruşturmaları kapsamında ifade verip, etkin pişmanlıktan yararlanması" gerektiğini iddia etti.

Hüseyin Gülerce'nin geçmişte FETÖ'nün en tanınan yüzlerinden biri olduğunu ve görevlerini sıralayan Mehmet Yılmaz, şöyle dedi:

HİÇBİR SAVCI 'OTUR ŞURAYA ANLAT BAKALIM" DEMEDİ

"(Geçmişteki yaptıklarıyla ilgili) Hiçbir savcı, 'Gel bakalım, sen bu suç örgütünün eski tepe yöneticisiydin. Etkin pişmanlıktan yararlanmak için çetenin çökertilmesine hizmet edecek bilgileri de vermedin, otur şuraya da anlat bakalım' demedi."

BURNUNUZA KÖTÜ KOKULAR GELMİYOR MU?

"Peki bu adam Fetullahçı çetenin gerçek yüzünü bildiği halde neden onu açıklamadı da şimdi Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerini Fetullahçı çetenin üyesiymiş gibi göstermeye çalışan davaların ihbarcı tanığı? Burnunuza kötü kokular gelmiyor mu?"

Mehmet Yakup Yılmaz'ın o yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar