GÜNDEM

Hürriyet'ten flaş ayrılık, hangi yazar okurlarına veda etti?

Siyasete atılan yazar Hürriyet ve Hürriyet Daily News gazetelerinin tarafsızlık ilkelerine zarar vermemek için köşesini bıraktı.

Hürriyet'ten flaş ayrılık, hangi yazar okurlarına veda etti?

Hürriyet Gazetesi'nde ayrılık! Hangi köşe yazarı veda etti?
Hürriyet Gazetesi'nde haftada iki kez, Hürriyet Daily News'ta ise haftada bir kez yazıları yayınlanan isim okurlarından izin istedi.


CHP'li Ünal Çeviköz, Hürriyet gazetesindeki köşesinde, Kurultay sonrasında seçildiği PM üyeliğine değinerek, okurlarına seslendi.

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı 3-4 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilmişti. CHP Parti Meclisi seçiminde ise CHP'li Ünal Çeviköz ve CHP Milletvekili Eren Erdem 359 oy almış ve aralarında bir kura çekilmişti. Kura çekimi sonrasında Çeviköz PM’ye girmişti.

Çeviköz, Hürriyet gazetesindeki köşesinde, Kurultay sonrasında seçildiği PM üyeliğine değinerek, okurlarına seslendi. Çeviköz, "'Hürriyet' ve 'Hürriyet Daily News' gazetelerinin tarafsızlık ilkesine dayalı yayınları hakkında herhangi bir önyargı oluşmasına meydan vermemek için, çok sevdiğim siz değerli okurlarımdan yazılarıma ara vermek için izin istiyorum" ifadelerini kullandı.

Çeviköz, aynı zaman bu durumun bir "veda" olmadığını belirtirken, "Dış politika ile ilgili görüşlerimi şimdi bir başka bünye içinde dile getirmeye, zamanı ve yeri uygun olduğunda elbette halkımız ile de paylaşmaya devam edeceğim" diye belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar