GÜNDEM

Hürriyet'te bomba değişiklik! Deniz Zeyrek'in yerine kim geldi?

2013 yılından bu yana Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilciliği'ni yürüten Deniz Zeyrek'in yerine sürpriz bir isim atandı.

Hürriyet'te bomba değişiklik! Deniz Zeyrek'in yerine kim geldi?

CNN Türk'ün Ankara Temsilciliği görevini yürüten Hande Fırat, Hürriyet'in Ankara Temsilciliği'ne getirildi. 

Abdülkadir Selvi'nin Yeni Şafak Ankara Temsilciliği'nden ayrılarak Hürriyet'e geçmesinin ardından "Hürriyet Ankara Temsilcisi mi olacak?" soruları gündeme gelmiş ama bu söylentiler boşa çıkmıştı. 

Hürriyet Ankara Temsilciliği koltuğuna getirilen Hande Fırat, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yaşandığı gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'la FaceTime üzerinden yaptığı canlı bağlantıyla dikkat çekmişti. Koltuğunu Hande Fırat'a devreden Deniz Zeyrek'in ise Hürriyet gazetesinde köşe yazarı olarak görev yapacağı öğrenildi. 

DENİZ ZEYREK NE DEDİ?

Kendisiyle görüştüğümüz Deniz Zeyrek bu görev değişimi ile ilgili şunları söyledi: "Bu koltuklar daimi değil, bayrak değişimidir. Hürriyet'in her kademesinde görev yapmış birisiyim. Bundan sonra yazar olarak Hürriyet'te olmaya devam edeceğim. Ankara Temsilcisi olarak Hande Fırat gibi başarılı bir gazetecinin getirilmesinden gurur duyarım ona görevimi devretmekten de mutlu olurum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar