POLEMİK

Hürriyet ve Saymaz'a "masalcı" suçlaması

Takvim Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, ByLock'un patent sahibi röportajı nedeniyle Hürriyet gazetesi ve haberi yapan İsmail Saymaz'ı "masal anlatmak"la suçladı.

Hürriyet ve Saymaz'a "masalcı" suçlaması

Hürriyet gazetesi dün "İşte herkesin aradığı ByLock" manşetiyle çıkmış ve FETÖ'nün şifreli haberleşme programının patent sahibi sonradan ABD vatandaşı olmuş David Keynes röportajına yer vermişti.

Hürriyet'in haberi hem bazı televizyon kanallarında hem de sosyal medyada "ByLock'u sulandırmak" olarak nitelenmiş ve Hürriyet ile İsmail Saymaz'a tepkiler yükselmişti.

Takvim gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler de bugünkü köşesinde ByLock' röportajı nedeniyle Hürriyet gazetesi ve haberi yapan İsmail Saymaz'ı "masal anlatmak"la suçladı.

BAY LOCK MASALI

Diler, "Bay Lock masalı" başlıklı yazısında "(Hürriyet) Gidip New York'a BAY-LOCK'u buldu! Enseden verilen bir poz ve fonda BROOKLYN KÖPRÜSÜ... Hürriyet muhabirinin karşısında 1973 doğumlu bir TÜRK ama sonradan ABD VATANDAŞI oluyor ve ismini DAVID KEYNES diye değiştiriyor. Keynes anlatıyor da anlatıyor... Garip olan, muhabir hiç soru sormuyor. Adam sadece konuşuyor..." dedi.

"TİLKİ" FARUK BAYINDIR MI?

David Keynes'in programı yazan kişi olarak gösterdiği "Tilki" lakaplı Türk'ün Bora Jet'in ortaklarından Faruk Bayındır olup olmadığını sorgulayan Ergün Diler, 
David Keynes'in de "anne tarafından GİRESUNLU" bir kişi olup olmadığını irdeledi.

RÖPORTAJIN AMACI NE?

Diler röportajın amacını şöyle açıkladı: "Röportaj doğrudan DEVLETTEKİ ADAMLARINA YÖNELİK! 'SİZİ YAKARIZ' diyorlar! 'Soruşturma açılsın bakın görün siz' diye tehdit ediyorlar..."

HÜRRİYET KULLANILDI!

"Muhabir arkadaşımızın hiç suçu olmasa da HÜRRİYET kullanılmış! Bal gibi hem de!" diyen Ergün Diler şöyle devam etti: "15 TEMMUZ'da AYDIN BEY ve YAYINLARI DARBENİN karşısındaydı!
Değil mi! Ne oldu da şimdi "15 TEMMUZ'UN ARKASINDA GÜLEN YOK" NOKTASINA GELDİNİZ! Bu geçen zamanda kim kiminle oturup ne konuştu? Fotoğrafını basamadığınız biri üzerinden DARBE KALKIŞMASININ ARKASINDA Pensilvanya'nın olmadığını anlattınız. BRAVO! Burası Türkiye...
Bunlar hep olur! Aslında yapılan, benim yazdıklarıma HÜRRİYET üzerinden cevap verilmesiydi."

GAZETECİ ELBET YAPAR AMA SORU SORARAK!

"15 Temmuz Kalkışması ortada! FETÖ ortada! BYLOCK ortada!" diyen Ergün Diler, "Ama birileri çıkıp ENSESİNİ göstererek "ONLAR YAPMADI!" diyor! HÜRRİYET de bunu manşet yapıyor! Gazeteci elbette yapar! Ama soru da sorarak!" ifadelerini kullandı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar