GÜNDEM

Hürriyet ve Sabah'ı birleştiren nişan

Yıldırım Demirören’in kızı Yelda Demirören ile Hasan Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu nişanlandı.

Hürriyet ve Sabah'ı birleştiren nişan

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu ile dün akşam nişanlandı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan taktı.

Nişana Erdoğan çiftinin yanısıra Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Turkuvaz Medya CEO’su Serhat Albayrak ve eşi Şule Albayrak, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu nişan törenine katıldı.

haluk kalyoncu

Nişan törenine Haluk Kalyoncu’nun annesi Nevin Kalyoncu, Turkuvaz Medya Grubu’nun en büyük hissedarlarından iş adamı Cemal Kalyoncu, Adnan Kalyoncu, Faruk Kalyoncu ile eşleri ve çocukları da katıldı.

haluk kalyoncu

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören oğulları Cemal Demirören, Erdoğan Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Oktay, Demirören ve eşi iş adamı Kıvanç Oktay oğulları Sinan Oktay, Murat Oktay Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Demirören ve eşi Reyhan Demirören kızı Mina Demirören, oğlu Kaan Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su Mehmet Soysal genç çifti yalnız bırakmadı.

Demirören Medya Hürriyet’ten CNN TÜRK’e, Milliyet’ten Kanal D’ye kadar; Turkuaz Medya ise Sabah’tan A Haber’e kadar birçok medya kurumunu içinde barındırıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar