GÜNDEM

Hürriyet Gazetesi'nde bomba gelişme! Hangi isimle yollar ayrıldı?

Demirören Grubu’nun satın almasıyla birlikte yaprak dökümünün yaşandığı Hürriyet’ten bir ayrılık haberi daha geldi.

Hürriyet Gazetesi'nde bomba gelişme! Hangi isimle yollar ayrıldı?

1992’den bu yana Hürriyet’in Ankara bürosunda çeşitli görevlerde bulunan, son olarak gazetenin okur temsilciliği görevini sürdüren Faruk Bildirici, gazete yönetimiyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle görevinden ayrıldı. Bildirici bugün kaleme aldığı  'Ayrılık Zamanı' başlıklı son yazısı ile okuyucularına veda etti.

Bildirici, okurların tepkilerini sütununda dile getirirken gazetesinin yaptığı hataları da sütununa taşıyordu.Bildirici’nin meslek ilkelerini anımsattığı bu uyarıları, Demirören Grubu’nda rahatsızlıklara yol açıyordu.

Yılbaşından bu yana Bildirici’ye gazete yönetiminden gelen “Bizi eleştirme” uyarıları, bardağı taşıran son damla oldu. Usta gazeteci, 27 yıldır hizmet verdiği Hürriyet’ten ayrılma kararı aldı. 

GAZETEYE ANCAK 'KENDİNİZE YAZIK ETTİNİZ' DENİR

Bildirici'nin ayrılık kararı sosyal medyada da çok konuşuldu. İşte Bildirici hakkında yapılan o paylaşımlardan bazıları:

-Faruk Bildirici, 27 yıldır çalıştığı Hürriyet Gazetesi’ne veda etmek zorunda bırakıldı

-Hürriyet gibi zor bir yerde, çok iyi ombudsmanlık yaptı. Bu mesleğimiz açısından bir övünç, bir başarı hikayesidir. Yolu açık olsun. Mesleğimiz açısından nice iyi işlere imza atacağından şüphem yok.

-Hürriyet gazetesi, Okur Temsilcisi ⁦@farukbildirici⁩ ile yollarını ayırdı. Gazeteye ancak “kendinize yazık ettiniz” denir

- Bildirici, gerçek gazeteci, Hürriyet sahte gazetedir..

-Gerçek medyacılar tarafından iyi hatırlanacaksın Bildirici...

-Hürriyet gazetesi Okur Temsilcisi Faruk Bildirici'nin bugün işine son verilmiş....Hürriyet(Demirören) tarihin en hızlı çöken medyası oldu...resmen sıfırlandı

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum