MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar’ın kendi yazıp kendi oynadığı filmi kim niye izlesin?

Her yaptığı ile adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın, kendi yazıp, kendi oynadığı ve hayatını anlattığı filmi yakın zamanda vizyona çıkıyor.

Hülya Avşar’ın kendi yazıp kendi oynadığı filmi kim niye izlesin?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde Hülya Avşar'ın yakında vizyona girecek filmini kaleme aldı. Eyüboğlu 35 yıldır eylem ve söylemleriyle gündemde kalmayı başaran Avşar'ın kendini farkını ortaya koyup koymayacağını filmi vizyona çıkınca belli olacağını yazdı. 

ALİ EYÜBOĞLU'NUN YAZISI

AVŞAR’IN ‘SELFİ’Sİ VE ÖZGÜVENİ

Türkiye güzeli seçilip, tacının alınmasından sonra aşkları, evliliği, anneliği ve boşanması gibi her şeyini ezbere bildiğimiz Hülya Avşar’ın hayatını anlattığı ‘Selfi’ filmi 27 Nisan’da vizyona girecek. 

O nedenle şu sıralar birçok insanın kafasındaki soru aynı: 

“Hülya Avşar’ın kendi yazıp, kendi oynadığı ve hayatını anlattığı filmi kim, niye izlesin?” 

Avşar, YouTube’da yayınladığı videoyla, bu ve benzeri sorulara yanıt verdi. 

“Bu filmi niye çektin?” sorusuna, “Kendimi halka açıyorum” diye cevaplayan Avşar,  ‘Selfie’ iş yapsa da yapmasa da devamını çekeceğini söyledi. 

Filmden iki yıl önce çok konuşulan afişini yaptığını anlatan sanatçının söylediklerinin tümü, kendine olan özgüvenin göstergesi… 

35 yıldır eylem ve söylemleriyle gündemde kalmayı başaran Avşar, kendini anlattığı filmiyle yine farkını ortaya koyup koymadığını ‘Selfi’ vizyona çıkınca göreceğiz. 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar