KULİS

Huber'deki medya iftarından bomba kulisler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medya iftarından en dikkat çeken kulisleri Fatih Altaylı yazdı... Bazı kulisler o isimleri, Cumhurbaşkanı karşısında sıkıntıya sokabilir...

Huber'deki medya iftarından bomba kulisler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın medya temsilcilerine Huber Köşkü'nde verdiği iftar yemeğiyle ilgili Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan bomba kulisler geldi...

Sigara bıraktım deyip de gizli gizli içen gazeteciler kimler?.. Sakal bıyık sıkıntısı basan, hanım baskısından bunalanlar ne yapmayı düşünüyor?.. Mahalle içi kavgalar için genel kanaat ne?..

AYDIN DOĞAN VE YÖNETİCİLERİNİN CUMHURBAŞKANINA ÇOK YAKIN OLMA ÇABASI

Sözü uzatmadan o kulislerden bazılarına göz atalım:

- Doğan Grubu, başta patronu ve bazı yöneticileriyle Cumhurbaşkanı’na çok yakın olma çabası içindeydiler.

- İktidara yakın medyadan arkadaşlar kendi mahallelerindeki tartışmalardan şikâyetçiydiler. “Kavgaların fikirle, davayla hiçbir ilgisi yok. Tamamen kişisel çıkar için bu kavgaları çıkarıyorlar” diyordu hepsi.

İKTİDAR YANLISI MEDYADA SAKAL BIYIK SIKINTISI!

- Bu arkadaşların büyük bölümü sakal bırakmış. “Beyefendi sakal veya bıyık bırakmayanlarla dalga geçiyor, o yüzden bırakıyoruz” dediler.

- Bu gazetelerden birinin çok sevdiğim genel yayın yönetmeni sakal ya da bıyık bırakmamış. “Evde istemiyorlar. Arada kaldım” dedi.

- Bir diğer AK Partili gazeteci ise, “Bıraktım ama hanım isyan ediyor. Sonunda keseceğim mecburen” dedi. Oysa yakışmıştı sakal.

DEFALARCA "SİGARAYI BIRAKTIM" DİYENLER SİFGARA PÖFÜRDETTİ!

- Cumhurbaşkanı müthiş bir sigara karşıtı olmasına rağmen, iftar sonrası kalabalık bir grup hemen sigara içmek için bahçenin gizli bir köşesine koştu. Bunlar arasında daha önce defalarca sigarayı bıraktığını beyan edenler de vardı.

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar