KİTAPLIK

Hürriyet kendi muhabirinin kitabını neden görmedi?

Hürriyet muhabirinin kitabı, Hürriyet'in dikkatini bile çekmedi. Gazetenin Ankara Temsilci yardımcısı, kitap için bakın ne yazdı.

Hürriyet kendi muhabirinin kitabını neden görmedi?

Hürriyet gazetesi muhabiri Toygun Atilla'nın yazdığı ve Kırmızı Kedi yayınları tarafından basılan  “Sakıncalı Amiral”  kitabı, Hürriyet'in dikkatini bile çekmedi. Gazetenin Ankara Temsilci yardımcısı, kitap için bakın ne yazdı.

KİTAPTA ÇOK ÇARPICI İDDİALAR VAR

DenemeKitapta; Donanma Komutanlığı’ndan istifa eden Oramiral Nusret Güner'in yakın tarihteki çarpıcı tanıklığına yer veriliyor. Mavi Marmara saldırısı sırasında hükümetin “savaş gemilerini göndermeyelim ama basına, ‘savaş, gemilerimizi gönderdik’ diye beyanat verelim” diye düşündüğü ilk kez bu kitapla ortaya çıktı.

Bu güne kadar, Habertürk, Milliyet, Vatan, Cumhuriyet ve Aydınlık gibi gazeteler; birçok internet sitesi Hürriyet muhabirinin kitabındaki çarpıcı bilgileri geniş şekilde sayfalarına taşıdılar.

HÜRRİYET'İN MUHABİRİNİN KİTABINDAN HABERİ YOK

Fakat anlaşılan o ki Toygun Atilla'nın kitabından gazetesi Hürriyet'in haberi yok. Hürriyet Ankara Temsilcisi Yardımcısı Uğur Ergan twitter’da attığı mesajda “Kitaptan başka gazetelerde okuyarak haberim oldu” yazdı.


Deneme
Hürriyet'in kendi muhabirinin kitabını, başka gazetelerden öğrenmiş olması sosyal medyada da dalga geçilmesine yol açtı.
ÇOK OKUNANLAR