MEDYA KÖŞESİ

Hürriyet CHP için yeni lider adayını buldu galiba!

Hürriyet'in iki önemli kalemi Özkök ve Özdil adı CHP'nin gelecekteki lider adayları arasında geçen bir ismin adeta PR'nı yaptılar...

Hürriyet CHP için yeni lider adayını buldu galiba!
GAZETECİLER.COM
CHP'nin geleceğine dönük kehanetlerde son günlerde öne çıkan isim Mustafa Sarıgül olsa da Hürriyet gazetesinin iki önemli kalemi bugün bir başka ismin PR'nı yaparak dikkat çekti. Yılmaz Özdil ve Ertuğrul Özkök bugünkü köşe yazılarında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na övgü üstüne övgü dizdiler.

HÜRRİYET KRİZİ FIRSATA MI ÇEVİRİYOR?

AKP ile cemaat arasındaki savaşta "parelel devlet" iddiaları üzerine gündeme gelen Balyoz ve Ergenekon davalarında yeniden yargılama tartışması Feyzioğlu'nun gündemde yer bulmasına yol açmıştı. Konuyu Başbakan Erdoğan'la masaya yatıran Metin Feyzioğlu "ulusalcı" medyanın gözde ismi olarak bugün Hürriyet'te geniş yer buldu.

ÖZDİL'DEN ORANTISIZ FEYZİOĞLU ÖVGÜSÜ

Yılmaz Özdil, "Büyük adam olmaya özenen zihniyet cücelerinin ülkesinde... Adam gibi adam kalmayı başaran adam." diyen Özdil, TTB Başkanı'nın çocukluğuna kadar indi. Hürriyet yazarı doğumu esnasında annesini kaybeden ve dedesi tarafından büyütülen Feyzioğlu'nun hikayesini hayli dramatik bir yazıyla köşesine taşıdı. Feyzioğlu'nun "disiplinli, kararlı, ilkeli" karakterini detayları ile okurlarına anlatan Özdil, TTB Başkanı için yapılan "CHP'nin yeni lideri" yorumlarına esaslı bir lojistik destek sağlamış oldu.

YILMAZ ÖZDİL TÜM YAZILARI

ÖZKÖK DE FEYZİOĞLU HAYRANI ÇIKTI

Feyzioğlu'na köşesinde övgüler dizen bir diğer Hürriyet yazarı ise Ertuğrul Özkök oldu. "Barolar Birliği Başkanı’nı büyük takdirle izliyorum" diyen Özkök, Feyzioğlu'nun girişimlerini ve uslubuna övgüler dizdi.

İşte Özkök'ün yazısındaki ilgili bölüm:

SOSYOLOJİNİN “anomi” dediği dönemler, yani toplumsal çözülmenin başladığı, kuralsızlığın hâkim olduğu dönemler, özel kişileri ortaya çıkarır.
Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, hukuk adına çok güzel bir girişimi yürütüyor.
Cumhurbaşkanı ile görüşüyor, Başbakan’la görüşüyor, öneri götürüyor.
Ve bunu çok zarif, en kızdığı insanları bile dışlamadan ve siyaseti karıştırmadan yapıyor.

ERTUĞRUL ÖZKÖK TÜM YAZILARI
ÇOK OKUNANLAR