MEDYA KÖŞESİ

Hıncal yine dayanamadı <font color='#FF0000'>Sabah</font>'a çaktı!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Sabah'ta yayınlanan iki haber nedeniyle gazetesini topa tuttu.

Hıncal yine dayanamadı <font color='#FF0000'>Sabah</font>'a çaktı!
GAZETECİLER.COM - Sabah yazarı Hıncal Uluç, Sabah'ta yayınlanan iki haber nedeniyle gazetesini topa tuttu. "Sözcükler.." başlıklı yazısında kendine has noktalama işaretleriyle yazdığı yazısında Uluç şöyle yazdı:

"Ben meğer müstehcen yayın yapan bir gazetenin yazarıymışım da haberim yokmuş..

Cumartesi günü Başak Çokan kardeşimiz haberinde "Müstehcen sahnelerin olduğu Canlı Yayın adlı oyun" diye yazmış. Editör Büge Cankat Kayhan da bu satırları aynen bırakmış. Onların fikridir, saygı duyarım ama tartışırım, o ayrı.. Ama o "Müstehcen" dedikleri sahnenin resmi de sayfada aynen yayınlanmış. Onun izahı ne?. O zaman biz de "Müstehcen" yayın yapmış olmuyor muyuz?.

Dünkü gazetemizde bir uyuşturucu baskını haberi..

Ünlü bir sanatçı ve mankenin adını sanını açık seçik yazmış Tamer Oskay kardeşim. Editor Şirzat Bilallar dostum da haberi aynen kullanmış. Tamam.. İtirazım yok. Ama ayni haberde neden "İşadamı" şüphelinin adı saklanmış. Bir harf.. Bir nokta.. O kadar..

Dahası.. Uyuşturucuyu pazarlayan ve torbacıların adları da aynen, bir harf ve yanında nokta ile gizlenmiş.. Niye?. İşadamına, torbacıya saygı var da, sanatçıya mı yok?."

ÇOK OKUNANLAR