MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar: Sade sevgiyle seks monoton oluyor!

Hülya Avşar dün akşam Gani Müjde'yi ağırladı. Yine keyifli Müjde ve Avşar, hem mizahı konuştu hem de TV dünyasını kritik etti.

Hülya Avşar: Sade sevgiyle seks monoton oluyor!

GAZETECİLER.COM

Hülya Avşar dün akşam Habertürk ekranlarında mizah yazarı ve yönetmen Gani Müjde'yi ağırladı. Müjde ve Avşar, hem mizahı konuştu hem de TV dünyasını kritik etti. Ama konuk bir mizahçı olunca daldan dala konmadan da edemediler.

HÜLYA AVŞAR: BEN HAKEM OLSAM NE KÜFÜR EDERLER AMA DEĞİL Mİ?

Hülya Avşar: Mehmet Ali Ağca'nın bu gördüğü ilginin sebebi ne?

Gani Müjde: Rayting. bu kadar basit. Bak şimdi şöyle bir program yapsan inanılmaz reyting alırsın. Her bölümde bir insanın  öldüğü bir program. Canlı yayında hem de. Ama her şeyin de bir ölçüsü olmalı.

Hülya Avşar: Mizahtan dolayı başın belaya girdi mi hiç?

Gani Müjde: Olmaz mı sayısız dava açıldı. Başbakanlar bile dava açtı. Ama hepsini kazandım. Açık bırakmadan yazıyorum çünkü. Şu anda Başbakan'la mizahçılar arasında bir mesafe var. Amerikan bayrağından don yapıyor adamlar. Hatta bir başbakanın resminin olduğu tuvalet kağıtları bile yapıldı. Tabii orada kendine güven var. Böyle şeylere takılmıyorlar. Sen oraya çıkmışsan bunları zaten göze alacaksın.

Hülya Avşar: Hakemlik, futbol klübü başkanlığı da öyle. O kadar küfrü kabül edeceksin. Bazı meslekler böyle. Ben mesela hakem olsam ne küfür ederler ama değil mi? Allaaah... Ana bacı kalmaz herhalde.

Gani Müjde: Geçen Yıldırım Demirören'in resmini gördüm. Kıpkırımızı olmuş. Böyle bir iş yapılır mı ya? Futbolcular da öyle zavallı yarım bardak bira içse haber oluyor. Sanatçılar da öyle. Sen siyasete girsen mesela şimdiki gibi tekil değil toplu tepki de alırsın.

HÜLYA AVŞAR: BENİM İÇİN 'AY BU CAHİL' DİYORLAR!

Hülya Avşar: "Ay bu cahil, yine pot kırmış" diyorlar benim için.

Gani Müjde: Ben Başbakan olsam seni danışman yaparım. Yaptığın gaflardan çok güzel sıyrılıyorsun. Bunlar çok önemli yetenekler. Tabii diğer konularda durumunu bilemem.

Hülya Avşar: Diğer konular derken... Aşk falan mı?

Gani Müjde: O apayrı bir konu zaten. Yetenek ve tecrübesi olmayan bir şey. Her ilişki farklı bir yapıya sahip. Her ilişkiyi açıklayan bir formül yoktur. Bir diğerine geçmez tecrübe. Parmak izi gibi. Zeki olmayanlar sevişir, zeki olanlar aşk yapar.

Hülya Avşar: Ben zeki olmamayı tercih ederim o zaman.

Gani Müjde: Sevgi mi aşk mı dersen ben sevgiyi tercih ederim. Düşünsene 50 yıl aşık kalsan. Çok fena..

SEVGİDEKİ SEKS MONOTON OLUYORMUŞ!

Hülya Avşar: Neden ya? Aşk olmadan seks olur mu?

Gani Müjde: Olur tabii. Sevgide de seks olur.

Hülya Avşar: Ama öyle monoton monoton... Birazcık da aşk kalsın ama...

Gani Müjde: Ben aşk doktoru değilim ama. Kadınlar sürprizi çok sever. Eve ekmek götürürken bile sürpriz bekler. Yorucu oluyor aşk yani...

[photos]

TÜRKİYE'DE DRAM MİZAHI DÖVÜYOR!

Hülya Avşar: Mizaha gelelim.

Gani Müjde: Mizah aslında zor durumda artık Türkiye'de. Eskiden daha yaygındı. Levent Kırca vardı mesela eskiden.

Hülya Avşar: Hala var ama.. Gerçi artık siyaset gibi yapıyor.

Gani Müjde: Keşke mizahla yapsa. Şu anda Türkiye'de dram mizahı dövüyor. Bütün önemli dizilere bakalım hepsi dram. Aşkı Memnu, Hanımın Çiftliği, Ezel... Ama sinemada güldüren kazanıyor. TV'de güldüren, sinemada ağlatan kazanıyor.

Hülya Avşar: Fakat dramın mizahı dövmesi hiç hoşuma gitmedi.

Gani Müjde: TV kadınlar üstünden yürüyor ve kadınların 'aldatma' isteği TV'de dizilerde gerçekleşiyor. 'Bak işte benim Behlül'üm' diye düşünüyor. Özdeşleşmeyi seviyoruz. Kurtlar Vadisi'nde Çakır öldü diye adamın cenazesi kaldırıldı gerçek hayatta ya.

Hülya Avşar: Allah Allah, çok ilginç yaa...

AMONYAK ZİHNİ AÇAR, SORUNLARINIZI TUVALETE GİDİP ÇÖZEBİLİRSİNİZ!

Gani Müjde: Dünyada böyle değil ama. Daha zekice daha yaratıcı işler yapılıyor. Lost gibi, Flash Forward gibi işler yapılıyor. Bizde ise en popüler dizlere bakalım. Çok pahalı diziler yapılıyor ama mizah yok. Bir dizinin bir bölümü 700 bin Dolar'a çıkıyor mesela.

Hülya Avşar: Aaa o kadar oluyor mu?

Gani Müjde: Tabii.. Mizah daha zor. Dram yazmak daha kolay. Gani Hülya'ya bakar, suyunu içer vs. diye yazıyorsun. Ama böyle mizah olmaz ki. Yazmak çok daha zordur.
Bak bir şey söyleyeyim. Amonyak kafayı açar. Zihni açar. Git tuvalete 10 dakika kal bütün sorunlarını çözersin.

Hülya Avşar: Aaa. Çiş mi yani?

Gani Müjde: Evet. Yarın bütün Türkiye tuvalete girecek topluca...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum