TV HABER

Hıncal Uluç TRTSpor'u bombardımana tuttu!...

TRTSpor'un TFF 1. Lig maçlarının yayınında atılan golleri kaçırmaya devam etmesi üzerine Hıncal Uluç TRTSpor yönetimini topa tuttu... beİn Sport için ise Galatasaraylı taraftarları harekete geçmeye çağırdı...

Hıncal Uluç TRTSpor'u bombardımana tuttu!...

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, hem TRTSpor hem de beIN Sport yönetimine açtı ağzını yumdu gözünü...

TFF Birinci Lig maçlarını yayınlayan TRTSpor için "Bunların adam olma ihtimali yok" diyen Hıncal Uluç, beİN Sport Türkiye Ceo'su Yusuf El Abadi'yi de "kendisi ile alay etmek"le suçladı...

Adana Demirspor-Göztepe maçında TRTSpor'un Adana'nın attığı golü ekrana getirememesine gönderme yapan Hıncal Uluç şöyle dedi:

" 'Utan TRTSpor' başlığı ile, TRT Genel Müdürü'nü göreve çağırmıştım.
Çıt çıkmadı.. TRT'de utanma da kalmamış..."

TRTSPOR UTANMIYOR!

Bu TRTSpor'un adam olma ihtimali yok.. TFF Birinci Ligini onlar yayınlıyor.

Bu sene oldukça önemli yatırımlar yapan ve Süper Lig'e nihayet bir İzmir takımı kazandıracak gibi görünen Göztepe'yi yakından izliyorum..

Üst üste başarısız sonuçlar alınınca, hoca değişti. Yılmaz Vural geldi.. O da pek iyi başladı sayılmaz..

İzmir'deki Adana Demirspor maçı kritik. Kazanamazlarsa, ümitler iyice yok olacak. Bu yüzden ekran başındayım..

Göztepe 51. dakikada 2-0 öne geçti..

TRTSpor yavaş çekimle golü tekrar tekrar gösteriyor.. Canlı yayına döndü. Sanıyoruz ki, Adana santra yapacak..
Aaa!.. Santrayı Göztepe yapıyor..

Spiker de garip şeyler geveliyor... "Garip şeyler oldu. Göztepe 2-0 sevinci yaşarken golü yedi" diyor.. Peki ama nasıl yedi?. Hadi laubali yönetmen golü gene kaçırdı, peki spiker?. O anlatsa ya, olanı!.

Hayır!. Onun da haberi yok..

Ayni şeyi geçen hafta da yapmışlardı. Golü yönetmen kaçırmış, spiker de ne olup bittiğini anlatamamıştı.

"Utan TRTSpor" başlığı ile, TRT Genel Müdürü'nü göreve çağırmıştım.
Çıt çıkmadı..

TRT'de utanma da kalmamış.. Ayni yanlışı bir daha yaptılar ve dünya yayıncılık tarihine geçtiler..

Bu TRT'den sorumlu Bakan kim?.

GALATASARAYLI ABONELERE...

LigTV'yi, ekranı Fenerlilere teslim etmekle suçluyordum. Haklıydım da.. Yığınla Galatasaraylı tanıdığım sadece LigTV değil, DigiTurk aboneliklerini de iptal etmişlerdi, öfkelerinden..

DigiTurk'u Katarlılar alınca, Katar Büyükelçisi'ne bir açık mektup yayınladım ve "Tarafsız Yönetim" isteğini dile getirdim.

DigiTurk'u satın alan, uluslararası yayın kuruluşu beİN'den aradılar. Türkiye Ceo'su Yusuf El Abadi benimle yemek yemek istiyordu. Kabul ettim.. Buluştuk. İki saate yakın konuştuk.

Çok umutlu, çok iyimser izlenimlerimi yazdım ve..

Hem de nasıl hayal kırıklığı..

Yusuf Bey benimle alay etmiş meğer.. Yayının başına LigTV'nin bile ekrandan almak zorunda kaldığı en fanatik Fenerli Melih Şendil'i getirdi.

..Ve o Melih Şendil, hem de Ali Sami Yen Arena'da oynanan Galatasaray- Fener derbisinde iş ve ekran başındaydı iyi mi?. beİN sizlerle de alay ediyor, Galatasaray taraftarları, bilesiniz!.

***

Başakşehirli futbolcuların görev yapan aSpor kameraman ve muhabirine saldırıp, tekme tokat dövmeleri son yılların en utanç verici olayıydı..

Federasyon ve savcıların bu saldırı karşısında ne yapacaklarını merakla bekliyorum. Çünkü o tekme ve tokatlar, ayni zaman Anayasa teminatı altındaki fikir özgürlüğüne de atıldı.

Ama beklerken daha da ayıp bir şey duydum.

Hem de ne deneyimli, ne usta gazeteci Şansal Büyüka, beİN yayınında "Ama kameraman da, futbolcuya küfür etmiş, diyorlar" diye, durduk yerde saldırgan avukatlığına soyunmuş, iyi mi?.

Bu ayıp da beİN'e yakışır, Yusuf Bey!.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar