POLEMİK

Hıncal Uluç, Kanal D Haber'in patronuna sert çıktı...

Hıncal Uluç, Kanal D Haber yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar'a neden "Kendini ilkeli imiş gibi gösteren Don Kişot özentisi bay müdür" dedi?..

Hıncal Uluç, Kanal D Haber'in patronuna sert çıktı...

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Kanal D Haber Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar'a açtı ağzını yumdu gözünü...

Süleyman Sarılar ile girdiği "korkak mısın ortak mı" polemiğini bugün yeniden başlatan Hınca Uluç, Sarılar'a "Don Kişot" dedi...

Kaza yapan otobüs firmalarının isimlerini buzlayarak ekrana getirmesi nedeniyle daha önce Süleyman Sarılar ile polemik yaşayan Hıncal Uluç, pazartesi günü ana haberde kaza yapan otobüsün firma isminin görüntülerde buzlanmaması üzerine Süleyman Sarılar'ı kendi sözleri ile vurdu...

"Ben korkağım. RTÜK'ten korkarım. Onun kurallarını uygularım. Onun için otobüs firması isimlerini buzlayıp veriyoruz" sözlerini hatırlatan Hıncal Uluç, "Kanal D, kaza haberini bu defa buzlama yapmadan verdi.. 'Cizre Nuh' yazılarını okuduk. Ama haber metninde şirket adı gene tek kelime geçmedi. Şimdi bunun izahı lazım.." dedi.

SENİN PRENSİBİNİ SEVSİNLER...

Anadolu Ajansı'nın haberinde şirket ismi verdiğini, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün firmanın ismini resmi açıklamasında geçirdiğini hatırlatan Hıncal Uluç, "Buna rağmen Kanal D, "Haber"in ilk sorusu 'Kim' olduğu halde, şirket adı vermiyor. Neden?." diye sordu.

"Olmaz ya, diyelim prensip.. (Sevsinler..) Diyelim hâlâ ve hâlâ RTÜK korkaklığı.." diyen Hıncal Uluç, Kanal D Haber'in THY'ye çaktığı haberde THY'nin ismini açık açık verdiğini hatırlattı.

ANA HABER SUNUCUSUNA REKLAM YAPTIRMAK DA NEYİN NESİ?

Sarılar'a "Ana Haber Sunucusuna, reklam ve tanıtım yaptırmak, hem de bunu uyarma gereği duymadan ana haberin içine yerleştirmek ne oluyor?" diye soran Hıncal Uluç, "Haberleri sunan Ahmet Hakan pazartesi günü, hem de görüntülü reklam yaptı, ana haberde. ..Ve de RTÜK'ten korkan Bay Sarılar!. Hem de güvenilir olması gereken bir Ana Haber bülteninde bile bile yalan söylemek ve Ahmet Hakan gibi, güvenilir olmaya mecbur bir yazarı da bu yalana mecbur etmek ne oluyor?." dedi.

KENDİNİ İLKELİ İMİŞ GİBİ GÖSTEREN DON KİŞOT ÖZENTİSİ

" 'Az sonra beraberiz' ne demek, Bay Sarılar, Türkçede.." diye soran Hıncal Uluç, şöyle devam etti: "15 dakikanın neresi 'Az' Bay Müdür?. Hele televizyon dilinde 15 dakika, yani 900 saniye kaç milyon liradır, söylesene.. Peki 15 dakika ekran önünde bekletilen seyirciye "Yarın görüşürüz" diye veda etmek?. Sakın ha bana "Hepsi ayni" deme.. Ben hepsiyle uğraşıyorum. Sen kendini "İlkeli" imiş gibi öne attın da Don Kişot özentisi.. Onun için kanalını ve adını yazıyorum, hepsi o.."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar