POLEMİK

Hıncal Uluç Günaydın muhabirine fena saydırdı; İnsan kendi gazetesini okumaz mı?

Hıncal Uluç, Sabah'ın Günaydın eki çalışanı Funda Karayel'i kendi köşesinden topa tuttu.

Hıncal Uluç Günaydın muhabirine fena saydırdı; İnsan kendi gazetesini okumaz mı?

Hıncal Uluç, Sabah'ın Günaydın eki çalışanı Funda Karayel'i eleştirdi. 

Hıncal Uluç özetle şunları yazdı:

"Erhan Yazıcıoğlu günler önce Günaydın'a röportaj veriyor beni ve Nurseli İdiz'i eleştiriyor. Aynı Erhan Yazıcıoğlu bu kez Günaydın'dan Funda Karayel'e çok farklı şeyler söylüyor, ama Funda Karayel ona dönüp daha önce şunu şunu söylemiştiniz diyemiyor, neden çünkü kendi gazetesini okumamış."

İşte Hıncal Uluç'un bugünkü köşe yazısından bir bölüm:

Aferin Erhan!.

Erhan Yazıcıoğlu, Günaydın'dan İlker Gezici ve Özlem Avcı'yla, yanlarında Merve Yurtyapan da varken, bilmem ne otelde buluşmuş, karnıyarık yapmışlar, yaparken de lafın karnını yarmışlardı.

Erhan "Aşk olsun be İhtiyar" dediği bana aylar sonra saldırmış, olaydan zerre haberleri olmayan Günaydın ekibi de, dediklerini aynen kabullenip, nasıl keyifle yayınlamıştı.

Pazar sabahı baktım, ayni Erhan, ayni Günaydın'da bu defa Funda Karayel'e tam tersini söylemiş. Nurseli canıymış da.. İyileşmesini bekliyormuş da.. Onunla seve seve çalışırmışda.." 

Funda da "Daha geçen hafta bizim ekibe 'Nurseli'nin tiyatroya ihanetini kabul edemem. Artık onunla görüşemem' demediniz mi?. Ne ilk kızgınlığı.. Bu lafları aylar sonra ettiniz. Daha dün" dememiş..

Bizim millet kendi gazetesini bile okumuyor olmalı..
Okumadan yazılmaz dostlar..
Yazarsanız, böyle açığa düşersiniz işte!.

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar