POLEMİK

Hıncal Uluç, Ahmet Hakan'a neden 'ah' çekti?..

Ahmet Hakan'ın Cübbeli Ahmet muhabbetine karşı çıkan Hıncal Uluç, "Ahmet Hakan ona ihtiyaç duyuyorsa yazık!" dedi.

Hıncal Uluç, Ahmet Hakan'a neden 'ah' çekti?..

Ahmet Hakan'ın sık sık köşesine Cübbeli Ahmet hoca'yı taşımasını daha önce eleştiren Hıncal Uluç, yine reklam hesabı yaptı...

Ahmet Hakan'ın Cübbeli Ahmet'i Kanal D Ana Haber'e de taşımasını eleştiren Hıncal Uluç, "Güya eleştirir havada, görüntüsünü dakikalar boyu ekranda tuttu. Kanal D hesabı ile kaç milyon liralık bedava reklam yaptı bilmem.." dedi.

Ahmet Hakan-Cübbeli Ahmet polemiğinin reklam açısından iki tarafa da yaradığını belirten Hıncal Uluç, "Garip Hoca tamam da, Ahmet Hakan ona ihtiyaç duyuyorsa yazık!" ifadelerini kullandı...

İşte Hıncal Uluç'un o yazısı:

İKİSİNİN DE İŞİNE YARAYAN POLEMİK!

Köşesinde üç günde bir yerli yersiz adı bu köşede geçmez bir garip "Hoca"dan söz eden Ahmet Hakan'ı merak ediyordum, "Bakalım ne zaman Ana Haber'e çıkaracak" diye.. Fazla gecikmedi..

Güya eleştirir havada, görüntüsünü dakikalar boyu ekranda tuttu. Kanal D hesabı ile kaç milyon liralık bedava reklam yaptı bilmem..

Garip Hoca da bu işten çok hoşlanmış olacak ki, Ahmet Hakan'a fena halde saldırdı. Saldırdı ki, Hakan sütununda ve ekranınca cevap versin. Sonra o cevap, sonra bu cevap..

Sonra..

Al sana iki tarafa da yarayacak (!) bir polemik!.

Garip Hoca tamam da, Ahmet Hakan ona ihtiyaç duyuyorsa yazık!.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar