POLEMİK

Hilal Kaplan, Yeni Şafak'a fena patladı!...

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, bünyesinde yayınlanan Gerçek Hayat dergisine kendisini hedef gösteren Yeni Şafak'a fena kapak yaptı.

Hilal Kaplan, Yeni Şafak'a fena patladı!...

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, kendisini hedef gösteren Yenişafak gazetesi ve gazete bünyesinde yayınlanan Gerçek Hayat dergisine fena kapak yaptı. 

Gerçek Hayat'ın, "Yıldızları o tarafta parladı" başlığı altında, Sabah yazarları Hilal Kaplan, Melih Altınok, Rasim Ozan Kütahyalı ile Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz'in fotoğraflarını FETÖ firarileri Emre Uslu ve Önder Aytaç ile yan yana basmıştı.

1 KASIM'A 3 GÜN KALA KURDUĞUNUZ KOALİSYONU UNUTTURAMAYACAKSINIZ!

Bu habere sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren Hilal Kaplan, Yeni Şafak'ın darbeden 10 ay önce başlattığı uzlaşma manşetlerini hatırlattı ve "Resmimi değil Emre Uslu, Fetullah Gülen ile de kolajlasanız, Yeni Şafak'ın 1 Kasım'a 3 gün kala kurduğu bu "koalisyon" unutulmayacak" dedi.

AHLAK AHKAM KESMEK DEĞİLDİR...

Yeni Şafak'ın son dönemde FETÖ soruşturmalarını sulundarmak ve ülke huzuruhu kaçırmak isteyenlere malzeme olan "Şemdinli'yi PKK işgal etti", "İngilizler aşiretleri satın aldı" haberleri ile FETÖyle mücadelesi belli isimleri hedef gösterdiği manşetlerini hatırlatıp  "Ahlâk, ahkâm keserek değil, kriz anlarında duruş göstererek ortaya konur" dedi.

İşte Hilal Kaplan'ın o twitleri:




ÇOK OKUNANLAR