DİZİ DÜNYASI

Hercai’ye Cannes’da büyük ilgi

Türkiye'de "Dizi atv'de izlenir" sloganını her defasında yenileyip birinciliği elden bırakmayan atv, dizileri ile dünyanın her yerinden ilgi görmeye devam ediyor.

Hercai’ye Cannes’da büyük ilgi

Son 10 yılda hızlı bir büyüme yakalayan dizi endüstrisine yurtdışındaki ilgi büyüyor. Çekim kalitesi ve sanatsal değeri açısından da çıtayı yükselten dizilerin başında Mia Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Hercai geliyor. Büyük bir özveriyle çekilen dizi Türkiye'den sonra yurtdışı pazarında da oldukça ilgi gördü.

Henüz üç bölüm yayınlanmışken satışı gerçekleştirildi!

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğulları'nın torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı, yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ilgi gören, reytingleriyle Cuma akşamlarının birincisi haline gelen Hercai'nin, daha ilk üç bölümü yayınlanmışken yurt dışı satışı gerçekleştirildi. En son Sen Anlat Karadeniz ile Aşk ve Mavi'yi satın alan Romanya ile fuarın ilk gününde satışı gerçekleşen Hercai için imzalar atıldı. Daha önce satın alınan Sen Anlat Karadeniz dizisi ise 2 Eylül 2019'da Romanya'daki yayın hayatına başlayacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar