GÜNDEM

Hazer Armani Sıla bombası patladı! Samimi görüntüleri çıkmıştı

Araba içerisinde sarmaş dolaş yakalanan Sıla Gençoğlu ve Hazer Armani ile ilgili Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında gündeme bomba gibi oturacak yeni bir iddia ortaya atıldı.

Hazer Armani Sıla bombası patladı! Samimi görüntüleri çıkmıştı

Tv8'in fenomen yemek yarışması MasterChef'in jüriliğini yapan Hazer Armani'nin Ahmet Kural'la olaylı bir şekilde yollarını ayıran Sıla Gençoğlu ile arabadaki sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemini sallamıştı. İkili her ne kadar aralarında bir şey olmadığını söylese de Kanal D'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında büyük bomba patladı.

Hatırlanacağı üzere; Hazer Armani ile Sıla'nın geçtiğimiz ocak ayında bir araba içerisindeki sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşuldu. İkilinin birlikte Sıla'nın Nişantaşı'ndaki evine gittiği ve Hazer Amani'nin eşinin bu buluşmadan habersiz olduğu öne sürüldü.

Ocak ayında yakalanmışlardı, aynı eve yerleşti! - Sayfa 2

İddialar üzerine bir açıklama yapan Armani, Sıla ile bir proje için bir araya geldiğini ve bu projenin yakında ortaya çıkacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde de Akaretler'de kameralara yansıyan ünlü şef, muhabirlerin Sıla Gençoğlu sorularına "Ben söyleyeceğimi zaten söyledim daha fazla şey söylemek istemiyorum" yanıtını verdi.

Hazer Sıla'nın Evine Yerleşti

Ancak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının sunucuları, gündemi sarsacak yeni bir iddia ortaya attı. Sunucular, Sıla Gençoğlu ile görüntülenen Hazer Amani'nin eşinden boşanarak Sıla'nın evine yerleştiği ileri sürdü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar