REKLAM

Hazal Kaya saraya giremedi mutfağına girdi

Bingo'nun, Hazal Kaya'nın sarayda sultan kıyafetleriyle ekranlarda olan "Saray Mutfağı" konseptli reklam filmi, atmosferi ve mesajlarıyla dikkat çekiyor.

Hazal Kaya saraya giremedi mutfağına girdi
GAZETECİLER.COM - Türkiye'nin gözde oyuncularından Hazal Kaya, Bingo'nun yeni Bingo Dynamic Saray Mutfağı Bulaşık Deterjanı reklam filmiyle ekranlarda.

Campaign Türkiye'den Sedef Sezgin'in haberine göre "Seni Anlayan O" sloganıyla tüketicisi ile buluşan Bingo'nun, Hazal Kaya'nın sarayda sultan kıyafetleriyle ekranlarda olan "Saray Mutfağı" konseptli reklam filmi, atmosferi ve mesajlarıyla dikkat çekiyor.

Hazal Kaya'nın Osmanlı saray kadını kıyafetleri ve Osmanlı mutfağı konseptiyle oluşturulan reklam filmi, Bingo Saray Mutfağı bulaşık deterjanının kokularıyla geçmişi birleştiriyor. Reklam filminde bulaşık yıkayan annesinin yanına gelen Hazal Kaya, Osmanlı dönemini anımsatan elma ve tarçının mükemmel uyumunu kokluyor. Kendisini bir anda Osmanlı Sarayı'nda bulan yıldız, adeta bir zaman tünelinden geçip, geçmişi yaşıyor. Annesiyle Osmanlı Sarayı'na yolculuk yapan Hazal Kaya, saraydaki cariyelerin kendilerine hizmet etmeleri ve atmosferin ilginç havasıyla şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Gerçek dünyaya geri döndüklerinde bulaşıkları tamamen temizlenmiş bulan Hazal Kaya ve annesi, aslında kadınlar için keyifsiz olan bulaşık yıkama sürecinin çok çabuk geçtiğini anlıyorlar.

Yönetmenliğini, Kağan Erturan yaptığı, Vietnam Kreatif Ajans Başkanı Tibet Sanlıman tarafından planlanan, sanat yönetmenliğini Rıza Çetinkaya'nın üstlendiği reklam filminin yaratıcı yönetmenliğini ise Gürkan Günaydın yaptı.

ÇOK OKUNANLAR