REKLAM

'Hayatımın en zor ölüm ilanıydı'

"Şimdiye kadar birçok ölüm ilanı hazırlamıştım. Hayatımın en zor ilanını hazırladım, hayatımın en zor ilanını verdim."

'Hayatımın en zor ölüm ilanıydı'
GAZETECİLER.COM -  Ali Taran, eski eşi Selma Ann Desmond'un vefatının ardından, kendi internet sayfasında ölüm ilanı yayımladı. Taran, bu ilanı, şöyle anlattı: "Şimdiye kadar birçok ölüm ilanı hazırlamıştım. Hayatımın en zor ilanını hazırladım, hayatımın en zor ilanını verdim."

DenemeReklamcı Ali Taran'ın eski eşi Selma Ann Desmond, önceki gece tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü. "Eski eşinin cenazesini sahipsiz bıraktı" şeklinde haberler çıkan Ali Taran, dün Etiler'deki ofisinde basın toplantısı düzenledi.

"Benim bir kızım da var, bir eşim de. Zaten hayata bakışım öyle. Hep 'onlar için' diye bakmışım. Dört beş aydır yazılanları okumadım. Duyduklarıma istinaden sizinle konuşuyorum. Hesap vermek şeklinde algılanmasın. Oğlum da Amerika'dan izne geldi, iyi ki gelmiş. Sizden bir ricam var, magazinsel sorular sormayın. Cevap vermek istemem."

Eşinin ölüm haberinin ardından kendi internet sayfasında ölüm ilanı yayınlayan Ali Taran, "Şimdiye kadar birçok ölüm ilanı hazırlamıştım. Hayatımın en zor ilanını hazırladım, hayatımın en zor ilanını verdim" diye konuştu.


ÇOK OKUNANLAR