GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Hayat Sevince Güzel

Star TV

Hayat Sevince Güzel
Sinem Yıldız ve Perihan Savaş'ın sunduğu "Hayat Sevince Güzel” Star TV'nin ilginç programlarından biri.

Uzun yıllardır gündüz kuşağı programları yapan deneyimli sunucu Sinem Yıldız ve Türk televizyonlarının sevilen ismi Perihan Savaş'ın sunduğu "Hayat sevince güzel" insanların mutsuzluklarına çözüm bulmayı ve hayatı yeniden sevmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Bunun için her gün 8 erkek, 8 kadın 16 bekar kişinin, şimdiye kadar içinde bulundukları ilişkilerde yaşadıkları önemli sorunları masaya yatırıp çözüm aradıkları program şiddet, kilo, nikah, çocuk, alkol, estetik kaygı, işsizlik, aile içi uyumsuzluk, eğitim uyuşmazlığı, giyim makyaj, saç gibi konularda kendine göre doğruyu bulamamış ya da marjinal mesleği hayatında problem olmuş  16 kişinin sorunlarını milyonların önünde canlı yayında tartışmasına dayanıyor.

Yapım şirketi ve Star TV'nin bu renkli tanıtımına rağmen aslında Hayat Sevince Güzel bir izdivaç programı.

Ekrandaki bekar kadın ve erkekler kendilerini tanıtıp eş aradıkları bir program olan Hayat Sevince Güzel, canlı yayında sunuculardan katılımcılara, stüdyodaki izleyicilerden herkesin şen kahkahalar ile göbek atıp Flash TV ambiansı yarattıkları bir program.

Bugün canlı yayına telefonla bağlanan bir gelin adayının yanlış erkeğe talip olması izleyenleri de katılımcıları da kahkahaya boğdu. Yaratılan sahte ambiyansın bir anda yok olduğu dakikalar, Türk sinemasında bir dönem en önemli isimlerinden biri olan Perihan Savaş'ın sunduğu bu izdivaç programının gerçeklerini de gözler önüne serdi.

Hayat sevince güzel ve sunucuları Sinem Yıldız ve Perihan Savaş günün televizyoncusu oldu.

 


ÇOK OKUNANLAR