REKLAM

Havva Kızılırmak İletişim Ajansı’na yeni marka

Türkiye’nin öncü markalarından EMSAN, Hava Kızılırmak İletişim Ajansı ile anlaştı.

 Havva Kızılırmak İletişim Ajansı’na yeni marka

Türkiye’nin önde gelen şirket ve kurumlarına verdiği iletişim danışmanlığı hizmeti ile iletişim sektörünün en çok tercih edilen markası haline dönüşen Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, müşteri portföyünü hızla genişletiyor. 


Mutfak, sofra ve ev tekstilinde Türkiye’nin dünya markası olan Karaca Grubu’nun mutfak ve sofra grubu markası Emsan’ın İletişim çalışmalarını, Havva Kızılırmak İletişim Ajansı üstlendi. İnşaat, turizm, teknoloji, bilişim, insan kaynakları, perakende ve yapımcılık sektörlerinin yanı sıra dernek, belediye ve proje iletişiminde uzmanlaşan Havva Kızılırmak İletişim AjansıEmsan’a stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında; marka, lider ve medya iletişimi hizmetleri sunacak. 

Havva Kızılırmak İletişim Ajansı’nın portföyünde; DEMİR İNŞAAT, ATMACA ŞİRKETLER GRUBU, SUNNY ELEKTRONİK, NG KÜTAHYA SERAMİK, ILGIN İNŞAAT, BABACAN HOLDİNG, NURUS MOBİLYA, BAK YAPI, KOLEN ENERJİ, CVK PARK BOSPHORUS HOTEL, ESENLER BELEDİYESİ, ÜSKÜDAR BELEDİYESİ, ANTALYA FİLM FESTİVALİ, TÜGİK, DİSODER, VEFA GROUP, YEŞİLAY DERNEĞİ, WORLD TOURİSM FORUM gibi önemli şirket, marka ve organizasyonlar bulunuyor.

Havva Kızılırmak İletişim Ajansı hakkında:

2012 yılında gazeteci ve televizyoncu Havva Kızılırmak tarafından kurulan Havva Kızılırmak İletişim Ajansı, medyadan gelen tecrübesini müşterilerinin medya stratejilerinin geliştirilmesi ve başarıyla uygulanması yönünde kullanmaktadır.  Havva Kızılırmak İletişim Ajansı’nın mevcut kadrosu da uzun yıllar medyanın televizyon, gazete ve dergi gibi çeşitli birimlerinde çalışmış; edindiği deneyimi iletişimtecrübesiyle birleştirmiş tanınmış habercilerden oluşmaktadır. Havva Kızılırmak İletişim Ajansı güçlü kadrosu ve alanında kabul görmüş uzmanlığı ile danışmanlık hizmeti verdiği marka, kişi ve kurumların, yazılı ve görsel medyada etkin ve doğru yer almasını sağlayarak kamuoyunda güçlü bir konuma gelmesine katkıda bulunmaktadır. 

Hedefi, bugün olduğu gibi yarın da Televizyon, Yazılı Basın, Dijital Medya ve İşitsel Medyada doğru ve etkin bir biçimde yer almak ve PR stratejisi ile pazarlama departmanına destek vermek isteyen şirket ve kurumların öncelikli tercihi olmaktır.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar