DİZİ DÜNYASI

"Havuç" Furkan Kızılay hangi diziyle ekrana dönüyor?

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar rol alan, hatta bu diziyle büyüyen Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu.

"Havuç" Furkan Kızılay hangi diziyle ekrana dönüyor?

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar rol alan, hatta bu diziyle büyüyen Furkan Kızılay, Kanal D ekranlarında yeniden dönüş yapan Çocuklar Duymasın'da Havuç rolüne dönmek istememişti.

Artık bu defteri kapattığını açıklayan ve Çocuklar Duymasın dizisi hayranlarını da bir hayli üzen Furkan Kızılay, yeniden ekrana dönüş yapıyor. Geçen sene Survivor'da yarışan oyuncu, TRT 1'in sevilen dizisi Aslan Ailem'e katıldı.

Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği; başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Ferdi Sancar, Fırat Altunmeşe, Bora Akkaş, Zerrin Sümer, Eda Şölenci ve Ceren Taşçı'nın paylaştığı yapımın kadrosuna 8. bölüm itibariyle 'Çocuklar Duymasın'daki Havuç karakteriyle ünlenen Furkan Kızılay dahil oluyor.

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Çocuklar Duymasın ile yıldızı parlayan Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990'da İstanbul-Şile'de doğdu.


Furkan Kızılay, Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği'nden mezun oldu.

İyi bir tenis oyuncusu olan Furkan Kızılay, sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol aldı.

Oyunculuğunun yanı sıra müzikte de kendisini gösteren Furkan Kızılay, 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkardı.

2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini canlandırdı.

Survivor 2017'nin hırsılı yarışmacılarından olan ve adaya 19. haftada veda eden Furkan Kızılay şöyle konuşmuştu: ''Nasibim buraya kadarmış. İyi ki bu yaşımda buraya gelmişim. Halkımız böyle taktir etmiş. Ben değil Sabriye ve İlhan'ın burada kalması gerekiyormuş. Sesimi titreten Sema ablam ve Serhat abim oldu. Biz yeri geliyordu kavga ediyorduk ama Serhat abiye kalbimdeki sevgim bambaşka. Belki aynı anne babadan değiliz ama Serhat abi benim abim bundan sonra. Sema abla öyle. İlhan abi babam gibi. İnşallah Kıbrıs'ta şampiyon bu üç isimden biri olacak. Dönüşte hayallerimi gerçekleştireceğim. Onların temellerini burada attım.''

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar