GÜNDEM

Hastaneye kaldırılan Ceyda Düvenci: Durumum ciddi

Ekranlardan bir süredir uzak kalan güzel oyuncu Ceyda Düvenci, kulağından yaşadığı rahatsız sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumunun ciddi olduğunu belirten güzel oyuncu, hayranlarını üzdü.

Hastaneye kaldırılan Ceyda Düvenci: Durumum ciddi

Ceyda Düvenci, kulağından yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastanelik oldu. Durumunun ciddi olduğunu belirten güzel sanatçı, bu haberle hayranlarını üzdü.

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci, yaşadığı kulak rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan paylaşan Düvenci, durumunun ciddi olduğunu açıkladı.

İki gündür hastanede

İki gündür hastanede yattığını söyleyen ve sağlık durumunun ciddi olduğunu açıklayan Ceyda Düvenci, durumunu merak edecek takipçilerine şu satırları yazdı ''Hastanede 2. günüm. Doktor bu gece de kalmamı istedi. Çok ağır bir orta kulak iltihabı atlatıyorum anladığım kadarıyla. Diğer bütün mikropları 24 saatte kovduk şükür. Sağlık her şeyin başı. Yine önemini hatırlattı."

Ceyda Düvenci'den yeni haber
Ünlü sanatçı akşam saatlerinde yeni bir paylaşım yaptı. Oğlu ile olan fotoğrafını koyup 'biraz daha iyi olduğunu' belirten şu satırları yazdı;

Son yarım saattir...

Hepinize çok teşekkür ederim. Böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum ne kadar kıymetli dost biriktirdiğimi. Son yarım saattir oldukça iyiyim. Kulak ağrım ve beton duygusu dışındaki tüm şikayetlerim azaldı. Telefonum hiç susmadı. Cevap vermeye yetişemedim. 😌🎈🙏🏼 iyi ki varsınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar