GÜNDEM

Hasan Kaçan'dan ortak yayın yorumu: İmamoğlu Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış

Ekmek Teknesi'ndeki 'Heredot Cevdet' rolüyle hafızalara kazınan Hasan Kaçan, ortak yayını "Binali Yıldırım samimiyet testini başarıyla geçti, Ekrem İmamoğlu battı" şeklinde değerlendirdi.

Hasan Kaçan'dan ortak yayın yorumu: İmamoğlu Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış

Ünlü oyuncu Hasan Kaçan, katıldığı bir programda geçtiğimiz Pazar günü İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde gerçekleşen tarihi buluşmayı yorumladı. Ortak yayında Binali Yıldırım'ın samimiyet testini başarıyla geçtiğini, Ekrem İmamoğlu'nun ise battığını söyleyen Kaçan, "Göreceksiniz ‘Her şey güzel olacak’ dizisi tutmayacak" dedi.

a Haber'deki 'Memleket Meselesi' programına konuk olan Kaçan, gerçekleşen ortak yayın hakkında, "Kendi mesleğimin ordinaryüs profesörüyüm, İmamoğlu'nun sempatiklik gibi bir şansı yok." diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti;
Hasan Kaçan'dan ortak yayın yorumu: İmamoğlu Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış - Sayfa 3

Kurgulanmış bir karakter: "Ekrem İmamoğlu, sıfır Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış bir karakter. Muharrem İnce kast olarak oturmuştu. Garip durmuyordu. Ellerinde başka bir materyal olmadığı için bütün bu aktörün üzerine oynadılar. 'Her şey güzel olacak' isimli dizi tutmaz, batar. Bu dizinin çok reklamı yapılıyor. 15 senelik bir film, her yerde üst sırada sunuluyor. Şuuraltı yapılıyor."

İmamoğlu batmış bir aday: "Binali Bey İstanbul Belediyesi'nin yeni başkanı olur. Samimi olmayan oyunculuğu insanımız izlemez, karşımızda İmamoğlu gibi batmış bir aday var. Bir yapay derbiyle maç yapılmış, oyların tamamı sayılsa olmayacak, boynunu bükeceğine 'Rakibe çarptı da girdi' diyecek kadar feci durumda."

Hasan Kaçan'dan ortak yayın yorumu: İmamoğlu Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış - Sayfa 5

Yıldırım'dan olumsuz karakter olmaz: "Negatif bir karakter yazsam, kast direktörüm negatif karakter olarak Binali Yıldırım'ı getirse, o kişi işten kovulur. Bunu objektif söylüyorum çünkü Yıldırım'dan olumsuz karakter olmaz. Ama İmamoğlu olur."

İzmir Belediyesi'nin borcu var: Öte yandan programda israf konusuna da değinen Hasan Kaçan, İzmir'i örnek göstererek "İzmir Belediyesi'nin 500 milyon dolara yakın borcu var, bir de israf belediyeciliği yapsalar ne olacakmış." şeklinde konuştu.

Hasan Kaçan'dan ortak yayın yorumu: İmamoğlu Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış - Sayfa 7

Aklımızla dalga geçiyorlar: "CHP belediyesinin hepsinin borcu olduğunu biliyoruz." diyen Kaçan, "Bakın sizden para toplayıp 'Kahvede kayıntı yapacağız' desem, bir yerde paraları yesem, sonra gelip 'Kusura bakmayın israftan kaçındığım için bir şey getiremedim' desem adamı dayak manyağı yaparlar. Bunlar bizim aklımızla dalga geçiyorlar." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar