GÜNDEM

Harun Kolçak hayatını kaybetti...

Uzun zamandır prostat kanseriyle mücadele eden ünlü müzisyen Harun Kolçak 62 yaşında hayatını kaybetti...

Harun Kolçak hayatını kaybetti...

Bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle iki gün önce Maslak’taki özel bir hastaneye gelen ve tedavisine hastanede devam edilen ünlü müzisyen Harun Kolçak, saat 23.00 sıralarında 62 yaşında hayatını kaybetti.

Kolçak’ın doktoru Oktar Asoğlu, ünlü sanatçının prostat kanserine bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören ünlü şarkıcı Harun Kolçak, dün öğlen saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde kontrol altına alındı. Akşama doğru fenalaşıp yoğun bakıma alınan sanatçı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

KANSERE BAĞLI BÖBREK YETMEZLİĞİ

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Harun Kolçak’ın doktoru Oktar Asoğlu, ünlü sanatçının prostat kanserine bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Ünlü sanatçının hayatını kaybettiği hastaneye gelen yakınlarından prodüktör arkadaşı Polat Yağcı ve doktoru Oktar Asoğlu basın mensuplarına açıklama yaptı.

Prodüktör Yağcı, Kolçak’ın cenaze namazının Cuma günü öğle namazına müteakiben Şişli’de bulunan Teşvikiye Camii’nde kılınacağını ve defninin memleketi Gemlik’te yapılacağını açıkladı.

SON MESAJI ÜZDÜ

62 yaşındaki Harun Kolçak'ın 4 gün önce doğum gününü kutladığı öğrenildi. Harun Kolçak'ın son tweet'i "Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor." hayranlarını üzdü.

Kolçak'ın 4 Temmuz günü yazdığı "Saçımı, başımı, yediğimi, içtiğimi, kısaca beni unutun, müziğimi dinleyin, şarkılarıma eşlik edin, bu yeter..." mesajı da çok sayıda paylaşım aldı.

Kolçak, son Instagram paylaşımını ise doktoruyla yapmış ve "Sevgili dostum, doktorum @oktarasoglu bugün de yanımda" mesajını paylaşmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar