TV HABER

Hangi deneyimli isim Woman TV ile anlaştı?

Geçtiğimiz yıl sonu Demirören Medya Grubu'na bağlı CNN Türk ile yollarını ayıran deneyimli spor spikeri ve editörünün yeni adresi belli oldu.

Hangi deneyimli isim Woman TV ile anlaştı?

Demirören Grubu’nun Aydın Doğan’dan satın aldığı CNN Türk’ten geçtiğimiz yıl sonu yollarını ayırmak zorunda kalan Emre Tilev, Türkiye'nin tek kadın kanalı Woman TV ile anlaştı.

Deneyimli spor spikeri ve editörü Tilev, Woman TV'de 21 Haziran'dan itibaren yayınlanacak olan "Dünya Kadın Futbol Şampiyonası"nı yorumlayacak.

Bu yıl 8.si düzenlenen  ''Dünya Kadın Futbol Şampiyonası'' Woman TV ekranlarında ünlü spor spikeri Emre Tilev'in sunumuyla 21 haziran cuma günü saat 17:30 da canlı olarak yayınlanacak.

İlki 1991'de düzenlenen dünya futbol kadın şampiyonasına bu yıl Fransa 2. Kez ev sahipliği yapıyor. Woman TV dünya kadın futbol şampiyonasına ekranlarında yer veriyor.

Dört yılda bir düzenlenen şampiyonayı haftanın iki günü çarşamba ve cuma günleri şampiyonanın tüm detayları, maç özetleri, analizleri ve puan durumu 7 Temmuz pazar gününe kadar Emre Tilev’ in yorumuyla Woman TV’de yer alacak.

emre tilev

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar