GÜNDEM

Halk TV'ye konuk olan Hanefi Avcı'dan skandal çıkış: FETÖ'ye terör örgütü diyemezsiniz...

Kendisi de FETÖ mağduru olan eski emniyet müdürü Hanefi Avcı, "FETÖ'ye terör örgütü diyemezsiniz, PKK ile aynı safa koyamazsınız" FETÖ organize suç örgütü" diyerek bir skandala imza attı.

Halk TV'ye konuk olan Hanefi Avcı'dan skandal çıkış: FETÖ'ye terör örgütü diyemezsiniz...

ESKİ Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'dan çok aykırı FETÖ çıkışı geldi. FETÖ ile ilgili "Haliç'te yaşayan Simonlar" kitabını yazan, FETÖ kumpasıyla cezaevine giren Hanefi Avcı, Halk TV'de katıldığı programda "FETÖ'ye terör örgütü diyemezsiniz, PKK ile aynı safa koyamazsınız" FETÖ organize suç örgütü" dedi.

HEM FETÖ DEDİ HEM DE 'TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL'...

Yargıtay tarafından FETÖ terör örgütü olarak kabul edildikten yıllar sonra Hanefi Avcı'dan skandal bir açıklama geldi. 15 Temmuz darbesinin mimarı FETÖ için, bugüne kadar söylediklerinin tam tersini söyledi. Canlı yayında bir yandan Fethullahçı Terör Örgütü'nün kısaltması olan FETÖ'yü kullanan Hanefi Avcı, diğer yandan FETÖ'nün terör örgütü olmadığını idda ederek şaşkınlık yarattı.

PKK İLE AYNI KEFEYE KOYAMAZSINIZ...

Halk TV'de Çağlar Cilara'nın programına katılan Hanefi Avcı, "Bu yapı suçlu ama terör örgütü diyemezsiniz., PKK ile aynı kefeye koyamazsınız" ifadelerini kullandı.

ULUSLARARASI HUKUK KABUL ETMEZ...

“FETÖ dediğimiz yapının devleti ele geçirip rejimi değiştirme, şeriat rejimi kurmak gibi amaçları yoktu, onların dertleri mevcut hükümeti indirmekti" diyen Hanefi Avcı, "Bu yüzden dünya ve uluslarası hukuk FETÖ’yu terör örgütü olarak Kabul etmez" iddiasında bulundu.

SIRADAN İNSANLARI CEZAEVİNE KOYARAK...

Avcı sözlerine şöyle devam etti: "Sıradan insanları cezaevine koya koya örgüte adam kazandırıyoruz, geçmişte de böyle yaparak PKK'ya, sol örgütlere çok adam kazandırdık, şimdi de ciddi yanlışlar yapılıyor."

2 YIL ÖNCE NE DEMİŞTİ?..

Hanefi Avcı, 21 Eylül 2016'da katıldığı bir canlı yayında ise,"Yargılamalar FETÖ’nün MGK’da terör örgütü olarak kabul edildiği tarihe göre yapılmalı" demişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar