GÜNDEM

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel boşanıyor mu? Olay iddia

Yakışıklı oyuncu Halit Ergenç'in Ortaköy'de 2+1 kiralık daire baktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi oturdu. Bu iddia 'Acaba Halit Ergenç ile Bergüzar Korel boşanıyor mu? sorusunu akıllara getirdi.

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel boşanıyor mu? Olay iddia

'Binbir Gece' dizisinde tanışan ve 7 Ağustos 2009'da nikah masasına oturan Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftiyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Ergenç'in Ortaköy'de 2+1 kiralık bir daire baktığı öne sürüldü.

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında gündeme gelen bu iddia, 'Acaba Halit Ergenç ile Bergüzar Korel boşanıyor mu?' sorusunu akıllara getirdi.
Halit Ergenç, Gizem Soysaldı ile yollarını ayırdıktan sonra 'Binbir Gece' dizisindeki rol arkadaşı Bergüzar Korel'le dünyaevine girmişti. Hatta Ergenç'in Gizem Soysaldı ile evli olduğu süre zarfında Bergüzar Korel ile görüştüğü iddiaları da o dönemde gündeme gelmişti.

Ünlü oyuncu bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ateş püskürmüştü. İşte Halit Ergenç'in o açıklaması...

"Seneler evvel, ilişkimizin başlarında herkes ağzının suyu akarcasına üstümüze saldırırken neler yaşadığımızı bir röportajda anlatmıştım. Adam olan bir defa söylemeyle anlar kelamı ama bugün bu kadar sene sonra hala bir takım yerlerde bir takım çirkin yakıştırmalar yapılıyorsa hele ki Bergüzar hakkında, demek ki ben güzelce anlatamadım halimizi diye düşünüyorum.

Hanımlar - beyler, tekrar söylüyorum, benim ilk evliliğimi bitirmemin Bergüzar ile zerre kadar dahi alakası yoktur. Resmen ve anlaşma yoluyla bitmiş bir evlilikten bir süre sonra böylesi zorluklar olacağını bile bile özveri ve aşk ile başlamış bir ilişkidir bizimkisi.

Kalkıp -mış, -miş ve ‘duyduk ki’ gibi ifadelerle yazılmış dedikodulara itibar etmek olacak iş değildir. Kaldı ki o günlerde bu dedikodulara taraf yaptığınız kişilerin şu an aileleri ve çocukları var. Biraz saygı lütfen."

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin 9 Ekim 2010 tarihinde de bebekleri Ali dünyaya gelmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar